Nespresso Expert: vinderen – Sidsel & Lasse
Adidas NMD R1 x Bedwin

Nespresso Expert: vinderen

nespresso-expert-3

nespresso-expert-9

nespresso-expert-11a

nespresso-expert-5

nespresso-expert-6

Sponsoreret indlæg

Vi kan godt forstå, at så mange af jer gerne ville vinde den lækre Nespresso Expert kaffemaskine – og der var virkelig også en masse gode og søde grunde til, hvorfor I gerne vil give maskinen til én, I holder af. Vi elsker i øvrigt, at rigtig mange af jer egentlig bare gerne vil give den til jer selv :D Haha! Man må jo også gerne forkæle sig selv lidt, det må man ikke glemme! ;)

Vi har trukket en vinder – det blev Ida, som skriver: Jeg ville klart give den til min hårdtarbejdende kæreste, som lige nu jonglerer 3 jobs ved siden af sit studie. Kaffe gives nærmest i drop (jeg læser til sygeplejerske) for at holde energiniveauet oppe. Han kunne i den grad godt trænge til sådan en smart maskine til tidlige morgener og sene aftentimer. Jeg håber han vinder, det har han i den grad fortjent :-)

Tillykke til dig og kæresten, Ida! Vi har skrevet en mail til dig :) Håber han nyder godt at lidt lækker Nespresso-kaffe mellem de tre jobs ved siden af studiet (way to go, Idas kæreste!).

Til jer andre vil vi tippe om, at man kan få op i 800 kroners rabat på sin kaffemaskine fra Nespresso og 50 kaffekapsler, hvis blot man køber og registrerer sin maskine inden d. 15 januar næste år :) Det kan I læse mere om hos Nespresso.

2 kommentarer

 • Ida

  Tusind tak! Mailen er modtaget og besvaret :-) Jeg glæder mig til at overraske ham når den ankommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Perfekt! Vi har sendt din info videre :) Vi håber, han bliver glad!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas NMD R1 x Bedwin