Nyt job! – Sidsel & Lasse
By the way #3

Nyt job!

puertorico (118)a

Bum. I dag starter jeg på mit nye job som projektleder hos Heyday her i Aarhus. Jeg var været lidt dårlig til at komme med opdateringer siden dette indlæg, men jeg har pretty much holdt mig beskæftiget med blogrelateret arbejde siden da og så ellers grublet over, hvad der skulle ske. Og jeg kom nok frem til, at jeg hurtigt savnede den rytme, mit liv havde, da jeg havde fuldtidsjob. Og i øvrigt også de andre ting, der fulgte med så som kollegaer, spændende (ikke-blog-relaterede!) arbejdsopgaver m.v. Jeg har helt sikkert også nydt at have tid til at dyrke egne projekter for en stund – og det kan sagtens være, at jeg skal det igen på et tidspunkt – men lige nu glæder jeg mig rigtig meget til at dyrke min faglighed igen. Og så er jeg bare skideglad for, at der er flere spændende steder her i Aarhus, der har vist interesse for mig og min profil. Ja, og stolt selvfølgelig. Så kryds lige fingre for, at jeg får en god start og ikke vælter kaffe udover chefen eller har toiletpapir under skoen her første dag. Tak og glædelig 1. december ;)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #3