Rue Charlot – Sidsel & Lasse
New suede chelsea boots

Rue Charlot

paris-a-45b

paris-a-43

paris-a-44b

Puffer jacket fra Uniqlo, sweatshirt fra Uniqlo, nederdel fra Harmony Paris, sneaks fra Adidas

Da Lasse og jeg var i Paris købte jeg tre ting i alt (to af dem til deling med Lasse). Lidt men godt, hvis jeg selv skal sige det. Og faktisk fungerer de tre dele ret godt sammen, så jeg var hoppet i dem på billederne ovenfor. Jakken har I fået en introduktion til. Den er genial! Men hoodie’en fra samme linje er faktisk også rigtig god. Desværre ser det ud til at begge dele er udsolgt pt., men mon ikke de kommer igen. Nederdelen er fra mit nye yndlingsbrand Harmony. Det ligger ellers ikke til mig at foretage dyre impulskøb, men her gjorde jeg en undtagelse. Og faktisk overvejer jeg også at købe et par mørkegrønne fløjlsbukser fra samme mærke, hvis de kommer på udsalg. Nu må vi se :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New suede chelsea boots