Lørdagsstatus

By the way #4

society-b-launch-2

(Billede af Queen Bee)

I har nok efterhånden fundet ud af konceptet med vores “By the way”-indlæg. Hvis ikke, kan I læse de tre forgående indlæg her. Og her kommer så de seneste random tanker og observationer fra ugens løb.

By the way:

 • Da Sidsel var lille, kunne hun blive så spændt over juleaften, at hun blev helt syg.
 • Nu kigger vi jo på en del lejlighedsannoncer, fordi vi leder efter et nyt sted af bo. Og hold. nu. op. hvor bliver ordet “New Yorker-lejlighed” skambrugt! Bare fordi der er en fritlagt murstensvæg i lejligheden, er det ikke en New Yorker-lejlighed!
 • Vi havde den vildeste køretur til København for at fejre Sidsels morfars 80 års fødselsdag i sidste weekend. Først overophedede motoren i bilen og ville ikke starte, og mens vi stod ved bilen kom en af Sidsels forældres venner tilfældigvis forbi og kunne da lige køre os til en togstation, hvorfra vi så kunne tage et tog til Nørreport og derfra en metro til Kastrup Lufthavn. Her hentede vi en lånebil hos Europcar. I den bil kørte vi så til fødselsdagen, som blev holdt i Sydhavnen. Hvor vi var ved at få en parkeringsbøde. Og på vej hjem mistede Sidsel sin pung i bilen og den blev ikke fundet før dagen efter. Sikke en Tycho Brahe weekend!
 • Vi drikker pt. gløgg 4-5 gange om ugen.
 • Vi valgte at se Arrival i biografen. Efter jeres meget blandede holdninger til Kvinden i toget, turde vi næsten ikke se den! Men Arrival var vildt spændende!
 • Vi skal til Tenerife til januar! Lææææææks.
 • Sidsel har klaret alle sine julegaveindkøb, Lasse har købt nul.
 • Er bloggere pisse forkælede og har det for fedt meget af tiden? Ja. Er det også hårdt arbejde en gang i mellem? Ja. Læs lige Sneglcilles indlæg, hvor der bliver reflekteret lidt over det at fremstille sit liv i et positivt/negativt lys på en blog.
 • Opvask er noget af det mest åndssvage at bruge sin tid på! Nej, hvor vi glæder os til engang at få en bolig med en opvaskemaskine.
 • Nogle gange bestiller Lasse pizza til aftensmad, når han er alene hjemme, og lyver så efterfølgende for Sidsel og siger, at han har fået rugbrød. Pizzaæsken er selvfølgelig smidt ud i skraldespandene foran lejligheden og ikke i vores egen skraldespand. Evidence removed.
 • Vi er gået i gang med at se Kurs mod fjerne kyster (ja ja, vi er totalt last movers), og det er jo så hyggeligt! Vi er begge lidt forelskede i Emil. Han er sgu en sød, ung mand!
 • Lasses mor er muligvis vores mest trofaste bloglæser.
 • Vi har en fælleskonto, som vi bruger til at købe mad og betale regninger med. De dankort, vi har til den konto, er så gamle, at de er nødt til at blive holdt sammen med tape og nu kun gider virke i nogle butikker (heldigvis virker de stadig i maskinen hos vores go-to takeaway thai!).
 • Faktisk er det så længe siden, at vi sidst har fået nyt Dankort, at ingen af os har prøvet de der nye, kontaktløse kort. Er de smarte? Vi føler os totalt teknologisk sat tilbage!
   

8 kommentarer

 • Emilie

  Få jer et nyt dankort NU! Du sparer hele 10 sekunder i Netto. Og tænk hvor mange minutter, timer og dage, det bliver til i længden. Kan kun anbefale det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det må vi få gjort! Mange bække små…. ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Har i fundet et lækkert hotel på Tenerife? Overvejer at tage afsted, men synes ikke lige vi finder noget der rammer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Vi ved faktisk endnu ikke, hvilket hotel det bliver! Men lover selvfølgelig at blogge om det ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Jeg synes kontaktløs betaling virkede så over the top og unødvendigt…indtil jeg fik et nyt dankort med selvsamme funktion, og OMG det er helt seriøst så smart haha :) Det er simpelthen SÅ effektivt, jeg er totalt solgt på ideen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Haha! Hvorfor er det, at man så tit har den reaktion på noget nyt? Det var også min første tanke om mobilepay. Nu? Not so much! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Sidsel, SÅ i orden bluse! Hvorfra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagsstatus