Når ens partner er skide irriterende #4 - Sidsel & Lasse
Kjoler til jul, nytår og festerne indimellem

Når ens partner er skide irriterende #4

irriteret

Selv når jeg siger til mig selv, at jeg virkelig skal prøve at blive bedre til ikke at blive irriteret, så kan Sidsel nogle gange få mig til at glemme det lige med det samme igen! Haha.. der er altså bare nogle særlige situationer, hvor man på forhånd ved, at irritationsrisikoen er faretruende høj. Det ved man i hvert fald, hvis man har været kærester i nogle år ;) Jeg troede, min liste over irriterende ting, Sidsel gør, var komplet med sidste indlæg. Men ak ja, der dukker altid flere punkter op! Nu har Sidsel jo for ikke så længe siden sammenlignet mig med sin mor, så nu er jeg vist i min gode ret til at komme med næste indlæg i denne føljeton ;)

Sidsel er irriterende, når:

 • hun glemmer at slukke bluetooth-forbindelsen mellem sin iPhone og vores højtaler (som står lige ved siden af der, hvor jeg ofte sidder med min computer). Det resulterer alt for tit i, at lyden fra hendes venners Snapchats bliver blæst lige ind i mit venstre øre!
 • hun cykler langsomt. Jeg kan umuligt være den eneste fyr, der bliver irriteret over kvinders langsomme cykeltempo? Så træd dog i pedalerne! Ellers kan vi da lige så godt bare gå til fods! Jeg forsøger altid at få Sidsel til at cykle forrest, ellers ender jeg 50 meter foran hende på 0,5.
 • hun efter at jeg har taget 50 outfitbilleder af hende ender med at sige ”Ej, det kan også godt være, jeg bare ikke skal ha’ taget billeder i dag”. Ej! Nu har vi taget 50, så nu bliver vi altså ved, til den er der!
 • hun nægter at tømme skraldespanden. Eller, hun siger det jo ikke direkte, hun ignorerer bare det faktum, at den er fuldstændig overfyldt og putter lige lidt mere i den. Jeg prøver en gang i mellem at køre den helt ud, til der virkelig ikke kan være mere skrald i for at se, hvem der først knækker og tømmer den. Men jeg taber altid! Tror faktisk slet ikke Sidsel lægger mærke til, at jeg kører det psykiske skraldespandsspil mod hende. Hun er kold!
 • hun. bare. ikke. kan. vælge! Jeg tror, det er et generelt kvindeproblem – men helt ærligt, hvorfor kan I ikke bare vælge det, I gerne vil ha’ fra menukortet og den yoghurtvariant, I gerne vil ha’ fra køledisken? Lange tænkepauser er forbeholdt større beslutninger!
 • hun rotter sig sammen med min lillesøster! De to kan bare slå sig sammen og jorde mig totalt, haha! Altså, ikke sådan for alvor, men når de to først kommer i gang, får jeg bare ikke ét ord indført. Og jeg plejer ALTID at få et ord indført!
 • hun driller mig, når jeg kommer til at sige noget forkert eller udtale et ord på en forkert måde. Især når vi diskuterer. Så kan det ødelægge hele mit argument, at jeg ikke kan sige et eller andet rigtigt!

Hvad gør jeres kærester, som er pisse irritererende? :D

Husk, at I kan læse de foregående indlæg i denne føljeton her, her og her.

18 kommentarer

 • Haha, jeg ELSKER den med skraldespanden! Det er så meget mig… Jeg gider virkelig heller ikke gå ned med den, så hellere bare fylde på indtil Mikkel tager den :D hvem går seriøst frivilligt ned med skralden?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, JEG går frivilligt ned med skraldet! Det er altså tarveligt, det der :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, den der med at vælge véd jeg min kæreste, klart ville sætte kryds i. Sorryyyy :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tror på ingen måde du der den eneste kvinde, der gør det der :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu synes jeg du er en smule generaliserende mht. kvinders langsomme cykeltempo. Her på fronten er det min kæreste, der cykler sååå langsom, og mig der bliver en smule irriteret… Til gengæld er jeg så super irriterende ift. at rette sprogfejl :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, beklager! Synes bare tit det er kvinder, der er langsomme på cykel. Men selvfølgelig ikke altid ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt klart den irriterende kæreste, der retter på sproglige fejl – især de skrevne. Er sku nok lidt af en grammatiknazi.. ups.

  http://Www.nouw.com/byblog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Hvis hun driller dig med at sige noget forkert, kan hun jo lige passende drille dig med dit “hendes/sin” i det første irritationsmoment ;)
  #undskyld #dennyesidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den med cykeltempo er jo lidt af et dilemma.
  Nogle mænd har det med at tage det som et nederlag for deres maskuline ego, hvis piger cykler hurtigere end dem. Måske er Sidsel bare betænksom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hahaha! Den kommentar kommer Sidsel så meget til at drille mig med! Og jo, det kan selvfølgelig godt være… Men hvis du har set os cykle sammen, vil du vide, at det ikke er tilfældet.. (men det vil Sidsel sikkert påstå fra nu af) :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathias

   Haha! Sorry, jeg mente den med iPhonen og højtaleren

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathias

   ^selvfølgelig svarer jeg under den forkerte kommentar ;) Ups.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, pis! Der er den sgu god nok… tror jeg. Retter det :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha et sjovt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha hvor er de gode!
  Den sidste laver min kæreste også på mig, Jeg kludrer mega nemt i mine sætninger, i sær når jeg er lidt sur :)
  Men min kæreste og jeg kunne også lave lange lister med ting der irriterende ved hinanden haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det er det værste at kludre i sætningerne, når man diskuterer! Men tit kan det faktisk også gøre stemningen lidt bedre, fordi man kommer til at grine af det sammen :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til jul, nytår og festerne indimellem