Guide til udsalgsshopping – Sidsel & Lasse
Glædelig jul!

Guide til udsalgsshopping

tumblr_o72h5hvvsu1sya0yfo1_1280

(billede her)

Vi har selv ofte gjort nogle virkelig gode køb, når butikkerne holder udsalg efter jul og det er tit her, at vi har gjort de køb, der bliver i garderoben i flere i år træk :) Derfor sidder vi selvfølgelig også klar, når butikker og webshops begynder at sætte deres varer på udsalg. Man skal dog have den rette tilgang til dét at shoppe udsalg, så man får det optimale ud af det. Vi har et par råd til jer, sådan at I kan få de helt rigtige ting i kurven (og til den rigtige pris, selvfølgelig):

  1. Gå efter lækre basisvarer. Det er ikke altid, de bliver sat ned, men når de gør, er det bare med at slå til. Lækre t-shirts, nyt undertøj, klassiske skjorter og lignende kan man næsten altid bruge.
  2. Før udsalget er gået i gang, er det en god idé at udse dig de ting, du gerne vil have. Og hvis de så bliver sat ned, kan du overveje, om du vil købe det. På den måde undgår du de dumme impulskøb, der kan komme, når man bliver forblændet af den nedsatte pris.
  3. Køb de ting, der ikke er i sæson lige nu. F.eks kan man gøre sig nogle rigtig gode jakkekøb nu, hvor det har været vinter så længe, at alle har anskaffet sig det vinterovertøj, de skulle bruge. Så de jakker, der er tilbage, bliver derfor sat ret meget ned, så butikkerne ikke brænder inde med dem. Smart! Sidsel Fandt f.eks sin Toteme-frakke til halv pris sidst år.
  4. Skriv ned, hvad du rent faktisk mangler nu eller kommer til at mangle i garderoben i den kommende tid. På den måde undgår du at købe endnu et par sorte jeans, som du egentlig ikke havde brug for, når det kom til stykket.
  5. Køb den rigtige størrelse! Et ret banalt tip, we know (dette har dog ikke forhindret os i at købe op til flere forskellige ting, der, når man havde slået udsalgs-vanviddet fra igen, viste sig at være for stort eller småt).

Og nu til listen over udsalg! Husk nu at følge vores gode råd, så du får de rigtige ting i kurven ;) Det er ikke alle på listen, der helt er gået helt i gang med udsalget endnu, men alligevel har en udsalgs-sektion. Vi prøver at opdatere listen løbende :)

Andpants.com

Asos.com = op til 50% udsalg i gang

Andsneaks.com

Atpatelier.com = op til 70% udsalg

Beautycos.dk = op til 74% rabat

Boozt.com = udsalg netop startet

Cahetu.dk

Closed.com = op til 30% udsalg

Cosstores.com

Endclothing.com = op til 50% udsalg

Ellos.dk = op til 70% udsalg

H&M.com = op til 60% udsalg

Hunkemøller.dk = op til 50% udsalg

Minimum.dk

Munkstore.dk = udsalg starter 30. december kl. 18.

Monki.com

Nelly.com = op til 60% udsalg

Otherstories.com

Revolveclothing.com

Rezetstore.com

Samsoe.com

Sportsmaster.dk

Stylepit.dk = op til 50% udsalg

Stormfashion.dk

Stoy.dk = op til 50% udsalg

Topshop.com = op til 50% udsalg

Topman.com = op til 50% udsalg

Urbanoutfitters.com = op til 50% udsalg

Vooberlin.com = op til 50% udsalg

Wearecph.com

Weekday.com

Whyred.com

Zalando.dk = Op til 60% udsalg

Zara.com

 

 

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul!