Woodbird outfit + SS17 sneak peak – Sidsel & Lasse
Guide til udsalgsshopping

Woodbird outfit + SS17 sneak peak

wood-bird-5a

wood-bird-4a

wood-bird-3a

wood-bird-2a

Sponsoreret indlæg

Uniqlo jakke, Woodbird bukser, hue og sweatshirt

Jeg har indgået et lille samarbejde med det danske (jyske, faktisk) brand Woodbird, som blandt andet forhandles i S.T Valentin i Aarhus. Woodbird fokuserer på at kombinere nuværende mikrotrends med tidløse og brugbare designs i dansk og skandinavisk ånd. Måske en målsætning og et tankesæt, som Woodbird ikke er ene om at have som drivkraft – ikke desto mindre synes jeg, de formår at gøre det på den rigtige med og med nogle styles, som både kan bruges nu og her og i de kommende sæsoner. Især deres bukser er jeg ret imponeret over. Jeg kan godt have lidt svært ved at finde bukser, der sidder godt både for oven og for neden (måske er jeg bygget lidt mærkeligt..), men med Woodbird sidder de altså lige, som de skal. Med tiden har jeg også opdaget, at det er en bedre idé for mig at investere i nogle mere klassiske og knap så trendbaserede stykker tøj. Det holder altså bare længere. Scroll videre for at få en lille smagsprøve på Woodbird’s SS17-kollektion.

woodbird-16-07-05-lookbook-ss170736

woodbird-16-07-05-lookbook-ss170095

woodbird-16-07-05-lookbook-ss170896

 

 

6 kommentarer

 • Morten

  Hej Lasse!
  Hvad hedder modellen på dine bukser? Kan du huske det?

  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Morten :) Jeg mener, det er Steffen pants – de findes i forskellige farver og mønstre på webshoppen ;) Godt nytår til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allan

  Hej Lasse,
  Woodbird ser spændende ud er kun stødt på det på nettet men deres bukser ser generelt fine ud og især til prisen. Din Uniqlo jakke er den fra tidligere sæson? Jeg har ikke selv stødt på den på hjemmesiden.
  Mvh. Allan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Allan :) Det er de bestemt også. Jeg kan klart anbefale dem. Uniqlo-jakken er fra deres linjne, Uniqlo UUU, som er designet af Christophe Lemaire, og som har været utrolig populær. Den er købt i Paris i år, men blev hurtigt udsolgt, så vidt jeg ved.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Allan

   Hej Lasse, tak for hurtigt svar ja den kollektion kendte jeg ikke til. Fik lige tjekket op på den og er rigtig nok ikke at støve op mere :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Nej, desværre :D Men måske kommer der endnu en kollektion fra UUU i det nye år? Det tænker jeg næsten, når det nu har været populært!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til udsalgsshopping