The Pita Corner, Aarhus – Sidsel & Lasse
By the way #6

The Pita Corner, Aarhus

the-pita-corner-1a

the-pita-corner-3a

the-pita-corner-5a

Mangler du et godt sted at få tømmermænds-mad i Aarhus? Måske d. 1 januar? (Jeg ved faktisk ikke, om de har åbent der. Men de ville gøre klogt i at have det!). The Pita Corner på Vesterbro Torv er næsten lige åbnet, og en aften, hvor jeg var alene hjemme, satte jeg mig for at teste den lille biks af.

Jeg fik en lys pita med oksefilet, grønt og urtedressing, en bakke kartoffelbåde (med hjemmelavet chilimayo til!) og noget at drikke. Det skulle koste 73 kroner, hvilket jeg synes, var utrolig rimeligt. Især taget i betragtning af, hvor mæt jeg blev. Jeg ved godt, at billederne af pitaen måske ikke er de mest appetitlige, men hold nu op, hvor smagte det godt! Både pita og kartoffelbåde var i top. Jeg har også hørt, at deres falafel skulle være rigtig god. Pitabrødet er helt friskbagt, og bliver faktisk først bagt, når du har lavet din bestilling. Det samme med kødet, der grilles på bestilling. Mums!

Jeg ved ikke, om jeg decideret har følt, at Aarhus har manglet et pita-sted (ud over Jacobs), men nu da vi har fået et rigtig godt et af slagsen, kan jeg godt se, at det faktisk har manglet. Især, når det ligger inden for meget kort afstand af vores lejlighed.

Du kan se The Pita Corners menu, åbningstider osv. på deres Facebook-side her.

2 kommentarer

 • Maja

  Det ser lækkert ud! Og Jakobs pita er lukket nu 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Nemlig! Jeg vil vove at påstå, at The Pita Corner er en meget værdig erstatning! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #6