Godt nytår! - Sidsel & Lasse
The Pita Corner, Aarhus

Godt nytår!

Processed with VSCO with hb2 preset

Vi vil gerne ønske jer alle et godt nytår! 2016 har vist være lidt af et rollercoaster ride for mange, og ja, der har været mange op- og nedture i verden. Cathrine har skrevet et indlæg om alle de gode ting, der er sket i 2016, og det kan vi anbefale at læse, hvis du gerne vil gå ind i 2017 med et mere positivt og opløftet humør :)

Det er efterhånden lidt af en blogger-cliché at sige “tak fordi I følger med”…….. men tak fordi I følger med – det er jer, der gør det sjovt at blogge! Vi håber, I også vil læse med i 2017, hvor der forhåbentlig sker en masse spændende ting for os. Måske året, hvor vi (endelig) finder et sted at bo? Det håber vi!

GODT NYTÅR og pas på jer selv! :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Pita Corner, Aarhus