ASOS sale picks

De mest læste indlæg i 2016

img1882ud

1. Grillen Burgerbar / besøg på Ole Rømer Observatoriet

Kombinationen af nyåbnet burgerbar og en lille fortælling om vores mystery date var åbenbart et hit hos jer! Det var altså også en virkelig hyggelig date, vi var på ;)

2. Et nyt kapitel

Det er ikke altid (eller nogensinde) let at blive opsagt på sit arbejde, og det reflekterede Sidsel over tilbage i september, da hun måtte forlade sit job hos HELE VEJEN.

3. Jeg har sagt op hos Minimum

Apropos nye jobsituationer – Lasse sagde i august sit job op hos Minimum til fordel for at opstarte en Aarhus/Jyllands-afdeling for Bloggers Delight.

4. Når ens partner er skide irriterende #2

Hårelastikker over alt, upassende mobilbrug, dårlig multitaske og alt muligt andet, som bare er irriterende! I kunne ret godt li’ at læse om de ting, Sidsel og jeg irriterer hinanden med ;) Alle indlæggene kan læses her.

5. 9 ting, folk skal stoppe med på de sociale medier

2016 har været et år fyldt med irriterende fænomener på de sociale medier. #Hvis #du #bruger #hashtags #sådan #her #har #du #ikke #fattet #pointen. Vi skrev faktisk også en opfølger til indlægget her.

6. At være ærlig

Kan man blive betragtet som en “ærlig og ægte” blogger, hvis man ikke har nogle negative historier at dele på bloggen? Er der nogen, der vil klikke på overskriften “Nu fortæller vi sandheden om vores privatliv – vi har det rigtig godt!”? I april diskuterede vi bloggeres måde at fremstå ærlige på.

7. Kæreste-lingo #4

“Kontroltårnet”, “DER ER BREV” og “Jamen det er jo weekend!” er nogle af vores lettere interne kærestevendinger, som vi har brugt flittigt i 2016.

8. Samtaleglimt fra vores parforhold

Samtaler på SMS og i Facebook Messenger fra vores forhold. Det handler om bumser, emojis, bloggerevents og bøf med løg.

9. Kan man have et åbent parforhold?

Måske en lettere click-bait betonet overskrift, for det er ikke ligefrem fordi vi overvejer et åbent parforhold. Men vi synes stadig det er spændende at diskutere, hvordan i alverden folk kan få sådan noget til at fungere. Vi tror stadig ikke helt på, at det rent faktisk kan lade sig gøre.

10. Ting Sidsel aldrig ville sige #2

“Bare fortæl videre, jeg kan sagtens sms’e og lytte samtidigt.”….. riiiight.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS sale picks