By the way #7

Hvad er Society B?

14481961_691847380962426_1436916174862292676_o

Foto: Nicklas Ingemann

Video: Thorbjørn Kragh / Musik: Elias Segujja

Vi har hørt flere spørge ind til, hvad Society B egentlig er – så her kommer en lille forklaring. Society B er et lille blogunivers bestående af danske, professionelle bloggere, som skriver om mode og livsstil. Hvad er en professionel blogger? Det kan man selvfølgelig definere på forskellige måder. Jeg vil mene, at det er en blogger, som leverer indhold af høj kvalitet, blogger regelmæssigt og tjener penge på at blogge. Det er Bloggers Delight, som står bag Society B, så det er ikke fordi at de bloggere, der er med, har skiftet netværk til en konkurrent til Bloggers Delight eller lignende. Vi har bare fået et lille univers for os selv :) Meningen er, at der aldrig skal være flere end 15 bloggere hos Society B, så lige nu er der fyldt op – men der sker altid rokader i blogland, og man kan aldrig vide, hvordan tingene kommer til at se ud i fremtiden. Et lille fun fact: navnet Society B fandt Marie på efter at have set serien Mr. Robot, hvor hackergruppen i serien hedder F Society. B står selvfølgelig for Blogger (eller bare blog).

Følgende bloggere er med i Society B lige nu: Marie Jedig, Fredes blog, Amalie Wessel, Sillewho, Fashionpolish, Wewonder, Rainbowdash, A New Kind of Love, Natulia, We Are MadThe Style Cavalry, Nouvelle og This Way by Pallesen :)

Society B er i øvrigt ikke det eneste “undernetværk” hos Bloggers Delight – der findes også Blogsplash (reality), Looklab (bliver snart relanceret) og The Bloke (mandeunivers).

Nu håber vi, I er lidt mere oplyste omkring Society B ;)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #7