Bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight #1 – Sidsel & Lasse
lørdag i væksthusene

Bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight #1

“Rekruttere” lyder næsten lidt misvisende, for det lyder som om, at jeg har bestemt, at nogle særlige bloggere skal være med hos Bloggers Delight. Og sådan er det selvfølgelig ikke. Jeg inviterer forskellige, udvalgte bloggere til et møde, hvor de kan høre mere om mulighederne for at blive Premium bloggere hos Bloggers Delight, og hvis de er friske på det, underskriver de en kontrakt og så er de sådan set med hos BD. Jeg står for rekrutteringen af bloggere i Aarhus og Jylland, mens min kære kollega Christina står for det samme i København og Sjælland. Fyn deles vi om ;)

Og hvilke kriterier kigger vi så på, når vi vælger at kontakte en blogger med henblik på at få dem med i Bloggers Delight? Der er ingen faste krav, men vi kigger blandt andet på bloggens trafik, hvad de skriver om, hvor længe de har blogget og om de f.eks har mange følgere på Instagram, Facebook, Youtube eller et andet medie, der kunne drive noget trafik ind på deres blog. Vi plejer at sige, at når man har omkring 10.000 unikke besøg om måneden, så begynder man at være interessant for virksomhederne i forhold til sponsorerede samarbejder. Nogle gange kan man sagtens have færre besøgende og stadig være interessant, andre gange kan man have mange flere besøg og stadig ikke tjene det store på samarbejder. Så det er meget forskelligt :) Siden jeg startede hos Bloggers Delight i september sidste år, har 23 bloggere, jeg har haft møde med, valgt at skrive kontrakt med Bloggers Delight. Så det er gået stærkt, synes jeg! :) Her er 5 bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight:

ditteblog_39-1

Ditteblog

Mange af jer, der bor i Aarhus eller læser Aarhus-blogs kender sikkert allerede Ditte, som har blogget siden 2013. Ditte er 26 år og bor i 8000 Aarhus C med sin kæreste. Hun er egentlig uddannet sygeplejerske, men satser lige nu på en karriere i modebranchen i stedet. Og så bor hun totalt nice, inspirerende og Insta-venligt ;) Hendes blog er helt klart et besøg værd, hvis du ikke allerede har været forbi.

0412

2verdener

Efter 11 år i København er Esra flyttet tilbage til Aarhus, hvor hun bor med sin mand, Uffe, og sine tre børn Munira, Isak og Nora. Udover at dele opskrifter, boliginspiration og hverdagstanker brænder Esras hjerte også for velgørende projekter, hvor hun blandt har samlet ind til krigsramte børn, lavet risengrød til hjemløse og startet en legestue på et plejehjem.

Billeder fra madklub I Aalborg

Diary

Kamilla har ét af de bedste blogdomæner, jeg kan komme i tanke om – nemlig Diary.dk! Mon ikke hun har fået nogle tilbud om at sælge det til en god sjat penge? ;) Kamilla blogger om sin hverdag i Aalborg med kæresten Martin og deres to piger Kornelia og Leonora. Først og fremmest en virkelig hyggelig hverdagsblog, men hvor der også er plads til de lidt dybere tanker.

skaermbillede-2016-09-01-kl-23-39-10

Haslundhome

Mie var, så vidt jeg husker, én af de første bloggere, jeg havde møde med i forhold til muligheden for at blive en del af Bloggers Delight, og vi havde møde på LYNfabrikken, da jeg ikke havde fået min kontorplads hos Culture Workspace endnu. Mie deler hyppigt forskellige opskrifter på bloggen, hvor hun også skriver ret personligt om livet som nybagt mor.

11403341_1612626689010752_5348189182130744419_n

The Food Lover

Line laver så mange gode opskrifter, og jeg bliver næsten altid lidt lækkersulten, når jeg scroller forbi hendes billeder på Instagram. På bloggen er der er alt fra inspiration madpakken, sunde måltider og aftensmad til søde sager, bagværk og snacks. Derudover deler Line ud af madguides, rejseguides og egne oplevelser.

5 kommentarer

 • Anne

  Jeg er vild med, at I har fået en Århus afdeling, så vi får blogs fra hele landet!

  Dejligt med nye blogs fra Jylland, medieverden bliver nemt så københavnerfikseret i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt med nyt til læselisten (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Det lyder spændende – jeg vidste ikke, at det foregik på den måde. Og det er godt klaret at have rekrutteret så mange på så kort tid.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lørdag i væksthusene