Bleg i Botanisk Have - Sidsel & Lasse
Bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight #1

Bleg i Botanisk Have

wood-wood-tshirt-4a

wood-wood-tshirt-1a

Sponsoreret indlæg

Wood Wood t-shirt (på udsalg), Woodbird bukser (sponsoreret), New Balance sneakers (sponsoreret), Triwa armbånd (lignende)

Puha, jeg kan godt se og mærke, at det er ved at være nogle måneder siden, at jeg sidst har fået en større dosis solskin. Modsat Sidsel er jeg heldigvis vant til ikke at rejse så meget hen over julen, så jeg har vænnet mig til at skulle klare mig gennem den mørke og kolde vinter. Sidsel og hendes familie har altid rejst meget – også en hel del mere end mig og min familie – så hun er blevet en smule forvant med at komme til varme destinationer i løbet af vinteren. Lige nu er vi heldigvis i Alicante, hvor temperaturen sniger sig op på omkring de 20 grader, når det går bedst. Så lidt sol og varme får vi da :) Ellers ser vi også virkelig meget frem til vores tur til Thailand/Koh Chang til marts… nøj, hvor bliver det godt!

Jeg har i øvrigt købt mig et par nye Wood Wood t-shirts (faktisk bare to styks af den, jeg har bærer på billedet) – ASOS har en del lækre Wood Wood sager på udsalg lige nu, så jeg kunne ikke dy mig ;)

Indlægget indeholder affiliate links

2 kommentarer

 • Line

  Hvilken Woodbird model har du på her på billedet? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   De hedder Klaus Arctic pant – du kan stadig finde dem via linket :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight #1