Bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight #2 – Sidsel & Lasse
By the way #8

Bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight #2

Som I jo ved, arbejder jeg hos Bloggers Delight i Aarhus (lige nu er det faktisk bare mig ved et skrivebord på Culture Workspace). Én af mine opgaver er at finde og “rekruttere” (som vi kalder det) nye bloggere til netværket. Lige nu er der faktisk over 300 Premium bloggere hos Bloggers Delight og forskellige undernetværk. De forskellige undernetværk er Society B (hvor vores blog ligger), Blogsplash (reality bloggere), the bloke (herrebloggere) og LOOKLAB (teen/unge bloggere). LOOKLAB er faktisk næsten lige lanceret, så tag et kig derind og mød de nye bloggere :) Engang var LOOKLAB en konkurrent til Bloggers Delight, men siden hen købte BD siden og har så relanceret den som nyt undernetværk for kort tid siden.

Der findes jo også PLUS blogs hos Bloggers Delight. De betaler 49 kroner om måneden for at få nogle flere muligheder i forhold til bloggens design, men de kan ikke tjene penge på deres blogs gennem Bloggers Delight – det er kun Premium bloggere, der kan det. Basis blogs er dem, alle kan oprette gratis på bloggersdelight.dk. Nå, men det skulle jo handle om nogle af de bloggere, jeg har fået med om bord hos Bloggers Delight siden jeg startede. I dette indlæg kunne I møde Ditte, Esra, Kamilla, Mie og Line. Nu er turen kommet til Maria, Kristian, Camilla, Josefine og Emilie.

(P.S: Hvis I kender nogle seje bloggere fra Jylland eller Fyn, så smid da lige et link til dem i kommentarfeltet, så jeg kan kigge nærmere på dem!)

img_0922

Maria Kaas

Maria har den sejeste stil! Hun bor i Aarhus med sine drenge Otto og William og så har hun også en bonusfamilie i Aalborg. Så der er masser af tips og inspiration til begge byer på hendes blog. Hun har faktisk ikke blogget ret længe, men potentialet i hendes blog kunne både jeg og min kollega Christina se med det samme, så der var ingen tvivl om, at hun skulle med hos Bloggers Delight. Mode, indretning og hverdagsberetninger fylder mest på bloggen, og du kan næsten altid spotte et eller andet fra Supreme på hendes flotte billeder.

img_1525

Kristian Brandt

Måske kender i allerede Kristian fra Instagram, hvor han har en trofast følgerskare på over 15k! Kristian bor i Aarhus og arbejder som pædagog og en gang i mellem som model hos Diva Models. Jeg har kendt Kristian et par år efterhånden, og vi har længe snakket om, at han skulle starte en blog. Så det har han gjort nu! Han blogger primært om mode, men det bliver også til forskellige indlæg om hans yndlingssteder i Aarhus, personlige beretninger, nye brands, mad og sikkert også mange andre ting, når han kommer lidt mere i gang ;) Kristian ligger hos the bloke, som er det nye herrenetværk hos Bloggers Delight.

10-ting-du-maaske-ikke-vidste-mig0

Pilens køkken

Camilla er kvinden bag Pilens Køkken. Hun tager sindssygt flotte madbilleder og er især en haj til at lave lækre kager og desserter. Selvom opskrifterne fylder mest på bloggen, er der også plads til små rejseberetninger og lidt mere personlige indlæg, hvor man lærer Camilla bedre at kende. Virkelig hyggeligt!

aa79e629-edb7-4cba-9100-4267df504b67-1

Josefine Bak

Josefine er en vaskeægte it-girl på 21 år fra Aalborg. Hun var blandt nogle af de første, jeg havde blogger-møde efter jeg startede hos BD i september, og jeg kunne bestemt godt se, hvorfor Josefine ville passe ind hos Bloggers Delight. Ud over at blogge om mode, skønhed, interiør og livsstil generelt har hun også en ganske velbesøgt Youtube-kanal, som hun også lægger rigtig mange kræfter i. Sejt!

femcollage

Emilie Jacqueline

Emilie mødte Sidsel og jeg til en event i Aarhus, og på det tidspunkt havde jeg faktisk aldrig hørt om hende eller set hendes blog før. Men jeg fandt hurtigt ud af, at hun vist nok havde en ret sej blog kørende. Emilie er 24 år gammel og bor i Randers, hvor hun driver tre fitnesscentre, har sit eget smykkebrand og driver sin blog, som hun har haft siden 2012. Så hun er en travl kvinde! Især fordi hun for ikke så længe siden blev mor til Havana, som hun har sammen med kæresten Mark.

11 kommentarer

 • Anna

  Jeg synes du skulle kigge på https://aworldofbackpacking.com/, det er klart min yndlingsrejseblog og Tine er bare så sej, at hun tør rejse alene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Virkelig fine bloggere! En af mine personlige yndlings bloggere er en, der hedder Malene og kører bloggen Made By Malle. Hun er fantastisk kreativ med blomster/planter og giver sig altid tid til at give et par tips og tricks! Hun er vældig begavet og meget fingernem, hvad planter angår. Elsker at følge hendes finurlige verden, og synes bestemt, at hun er et kig værd :)
  http://madebymalle.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   En blog om planter :D Det var da sjovt! Tak for tippet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er glad for disse indlæg. Pilens køkken er en fantastisk blog jeg først er stødt på nu. Har allerede gemt en masse af hendes opskrifter som jeg selv vil begive mig ud i og lave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Fedt at høre, Kathrine! Så skal jeg nok prøve at skrive nogle flere af den type indlæg :D Jeg er også fan af Pilens Køkken!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ved godt at du ikke sidder med Københavner blogs – Men han er oprindelig fra Aarhus af og MEGA sej! Der er kæmpe potentiale hos ham som blogger, så jeg synes lige at dig, eller Christina, skal smutte forbi hans instagram @nimamoradi eller nyopstartet bloghttps://nimamoradee.wordpress.com !!! Go go go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Han ser ud som en sej gut! Men han har ikke blogget i et par måneder, kan jeg se. Er han stoppet igen? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Tror han er rimelig game – hvis mediet han skriver på professionelt .. såsom The Bloke :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også for nyligt faldet over MKaas – det er så hyggeligt med folk, der færdes i samme by som man selv blogger fra, og med hende følger der nemlig en del Aalborgglimt :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #8