AMOV – organic apparel – Sidsel & Lasse
Sokketip til forårsfødder

AMOV – organic apparel

amov-apparel-2a

amov-apparel-7a

amov-apparel-6a

amov

Sponsoreret indlæg

AMOV hoodie og t-shirt, Jack & Jones bukser, Vans sneakers og Riots Resort læderjakke

A Man Of Value er sætningen bag AMOV, som er et relativt nyt, dansk tøjbrand. Navnet er inspireret af et citat af Albert Einstein: “Try not to become a man of success, but rather a man of value”. Et ønske om mere ansvarlighed, bæredygtighed og balance er drivkraften bag brandet, hvorfor alt tøjet fra AMOV er lavet i økologisk bomuld. Derudover går en stor del af AMOVs overskud til velgørende formål, hvilket man kan læse meget mere om på deres hjemmeside her. Et rigtig spændende mærke, synes jeg! Kunne godt tænke mig at se flere brands – både i Danmark og udlandet – tænke mere over bæredygtighed og ansvar overfor miljø og mennesker. Så jeg er bestemt positiv! AMOVs kollektioner er stadig lidt basic, men jeg ved, at der er flere forskellige styles på vej, som rækker ud over the basics.

AMOV laver både tøj til mænd og kvinder og kan findes i blandt andet STØY, Salling, AXEL og Kyoto samt deres egen webshop.

4 kommentarer

 • Mie

  Jeg kan lige byde ind med nogle mærker, hvis det kunne hjælpe. Både River&Raven og Res-Res på Nørrebro, der begge findes som fysisk butik med tilhørende webshops, har et rigtig godt udvalg af udelukkende bæredygtige mærker – og der er i alle prislejer ;) Desuden synes jeg Skall Studio laver nogle fine sager, og det er rimeligt i pris. For yderligere inspiration kunne du med fordel tjekke bloggen Bedremode ud. Der er en masse guides og links til diverse økobrands.

  God aften til jer alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Sikke nogle gode tips! Tak, Mie :) Kan også se, at River&Raven forhandler AMOV allerede. Sejt! God aften :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida D

  God formiddag,
  Lækkert. Jeg er helt enig med din overvejelse om en mere bæredygtig tankegang i tøjproduktion. Jeg synes imidlertid der faktisk er relativt godt udbud på herrefronten, men jeg savner VIRKELIGT mærker à la AMOV til kvinder – jeg aner nærmest ikke, hvor jeg skal kigge hen (udover Aiayu som er super lækkert, men udenfor rækkevidde økonomisk!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Ida :)

   Ja, jeg har ikke afsøgt udvalget på kvindefronten så nøje, må jeg ærligt indrømme. Men AMOV laver jo også tøj til kvinder, så der har du da ét brand at starte med ;) Og de må siges at være lidt mere tilnærmelige på prisen. Men det er helt klart noget, som flere brands burde kigge på!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sokketip til forårsfødder