AMOV - organic apparel

Pizza Propria Jægergårdsgade, Aarhus

pizza-propria2

pizaa-propria

pizza-propria

Det er egentlig sjovt, hvordan pizzeriaer kan blive ved med at skyde op rundt omkring. Man skulle tro, at markedet var ved at være mættet. Men så åbnede Pizza Propria i Jægergårdsgade, og så forstod vi, hvorfor der var plads til mindst ét pizzeria mere. For de laver altså virkelig gode pizzaer på den helt traditionelle, italienske facon. For tiden har de 10 forskellige pizzaer at vælge mellem samt to antipasti-muligheder. Derudover serverer de øl, sodavand og vin. Vi bestilte en G og en J, som I kan se på billederne ovenover. Det var simpelthen bare så lækkert! Selve stedet er ikke specielt stort – der er omkring 12-14 siddepladser og en sparsom indretning, som dog passer glimrende til stedet og stemningen. Hyggeligt og uformelt. Vi kom af med 160 kroner hver for en pizza og et glas rødvin, hvilket vi synes var en helt fornuftig pris.

Vi giver en kæmpe anbefaling til Pizza Propria, som bestemt er et (eller flere) besøg værd, hvis man er pizzaelsker og bosat i Aarhus. Husk at bestille bord, hvis I vil sidde der. Der bliver hurtigt fyldt op – især i weekenden. Ellers er der også mulighed for take away ;)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMOV - organic apparel