Pizza Propria Jægergårdsgade, Aarhus

Current wishes

current-wishes-017

H&M anorak, Alaska hue, Uniqlo cashmere-strik, Sunbuddies solbriller, House of Holland x Umbro sweatshirt, Weekday læderjakke, Nike Match Classic sneakers, H&M hoodie, Mads Nørgaard støvler og H&M peacoat

Jeg har altid en lille mappe i min Google Chrome-browser (ja, jeg bruger PC og Chrome – super u-blogger-agtigt) med links til tøj, jeg gerne vil købe. Det er selvfølgelig langt fra alt, der ryger i mappen, som jeg rent faktisk ender med at købe. Men det er en meget god proces, for så får jeg nemlig mulighed for at overveje, om jeg rent faktisk har brug for et stykke tøj eller et par sko. Og når jeg så kigger i mappen en uge senere, kan jeg luge lidt ud i de ting, jeg jo i virkeligheden ikke havde brug for (for så at tilføje nogle andre nye ting senere… haha).

Lige nu er disse ting i min “to buy”-mappe. Rød hue – tjek! (inspireret af Bill Murray i The Life Aquatic). Jeg leder også efter en peacoat, der skal ersatte min nuværende. Jeg vil nemlig gerne have en ny, med et bredere revers. Det ser bare sejere ud! Sådan én har de hos H&M. Jeg faldt også tilfældigt over de helt. vildt. seje. cuban heel støvler fra Mads Nørgaard. Dem jeg eje!

Indlægget indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza Propria Jægergårdsgade, Aarhus