think pink

Opgradering af soveværelset med Ellos Home

ellos-home-2a

ellos-home-5a

ellos-home-3a

ellos-collage

Sponsoreret indlæg, indeholder affiliate links

På billederne: Beige sengesæt “Kelly Chambray” 399DKK  /  Stræklagen i stretchfrotté  349DKK  /  Lyskæde med LED-pærer 499DKK  /  Glasboks “Glänta” 249DKK  /  Plaid “Olle” 899DKK

I collagen: Kurv “Greg” 199DKK  /  Bomuldsgulvtæppe “Alur” 799DKK  /  Pudebetræk “Destiny” 149DKK  /  Sengebord “Thelma” 999DKK  /  Pendel “Caspian” 349DKK  /  Siddepuf “Annelie” 1199DKK  /  Pude “Venice” 399DKK

Vi har fået mulighed for at handle nogle sager til vores hjem fra Ellos. Mange forbinder Ellos med tøjkøb, men faktisk har de også en ret omfattende Home-kategori efterhånden. Her har webshoppen et bredt udvalg af møbler, lamper, sengetøj, køkkenredskaber og meget mere. Ofte kan man også handle deres egne linje – Ellos Home – til billige penge, da Ellos frigiver nye rabatkoder med jævne mellemrum. Fx kan man som ny kunde få 40% rabat på den dyreste vare og fri fragt – se vilkår for tilbuddet her.

Vi valgte at klikke nyt sengetøj hjem, da det simpelthen er den bedste følelse at kunne smide sig i en seng med et nyt, rent sæt af slagsen. Nu er vi vist også godt dækket ind på den front – sidst vi handlede hos Ellos kom vi sørme også til at klikke sengetøj hjem! Udover nye sengetekstiler har vi været en smule på jagt efter en læselampe til soveværelset. Både Lasse og jeg bruger tit den sidste halve time inden sengetid på at læse, og det er ikke helt så hyggeligt, når loftslampen er tændt. Lasse fandt på at kombinere glasboks og lyskæde fra Home-kategorien, og det er faktisk en meget hyggelig løsning. Og så er det så smart at lyskæden også kan bruges udendørs, så når vi engang finder et nyt sted at bo, kan den også bruges til have/altan-fester :) Med en brændetid på 50.000 timer kan lyskæden nærmest holde evigt, så den skal vi nok få god glæde af.

TIP: Brug rabatkoden ‘355711’ frem til og med d. 12 februar og spar 20% på Ellos’ boligkategori (kan dog ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer og produkter fra Odd Molly).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

think pink