Vi trækker stikket – Sidsel & Lasse
By the way #9

Vi trækker stikket

traekker-stikket

Taskerne er pakket, der er købt ind, en lånebil står klar og sommerhusnøglen sidder i mit nøglebundt – om lidt tager jeg op og henter Sidsel på hendes arbejde, og så kører vi til Øer (uden for Ebeltoft), hvor min far og hans to brødre har et sommerhus sammen. Vi skal helt ned i gear, drikke kaffe, gå ture, smide lidt knuder i brændeovnen (hvilket bliver meget nødvendigt, for det er jo pisse koldt!), læse bøger og nyde hinanden selskab.

Samtidigt går vi (meget) spændte og venter på svar fra banken – vi har nemlig budt på en lejlighed! Bum bum.. meget vildt! Den ligger på Trøjborg og er bare helt perfekt til os. Det er kun anden gang på ca. 1½ år, at vi rent faktisk har budt på noget, så det er altså ikke noget, der lige sker hver dag. Hold nu op, hvor vi håber, at vi får den! Vi holder jer selvfølgelig opdateret ;)

Anledningen af vore sommerhustur er i øvrigt, at vi skal teste den nye Toyota C-HR hybridbil, så følg lidt med på Instagram @lasseribergard @sidselhh i weekenden og på bloggen næste uge, hvor vi også deler en lille video fra weekenden :)

God fredag!

P.S: Husk at det er i morgen, vi finder en vinder af Jane Kønig lovetag-konkurrencen. I kan stadig nå at deltage ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #9