Tips til Koh Chang? – Sidsel & Lasse
Sweet potato lasagne og vin fra Vinatic + konkurrence

Tips til Koh Chang?

img_0025

Om mindre end fire uger rejser vi til Thailand – nærmere bestemt øen Koh Chang. Vi har ti dage på resortet Sea View Resort & Spa, og i modsætning til sidste års vinterferie, hvor vi travede San Juan tynd, bliver dette år ren strandferie. Både Lasse og jeg trænger til en omgang “eat-tan-sleep-repeat” ovenpå et lidt turbulent halvår, og heldigvis lader det til at vi har valgt helt rigtigt. Uafhængigt af hinanden har flere af vores venner fortalt at Koh Chang er en skøn ø, og at vores hotel er i en liga for sig. Så der er noget at glæde sig til! Og for Lasse bliver det ovenikøbet første tur i Asien. For mit eget vedkommende er det tolv år siden jeg sidst har været i Thailand – dengang boede min familie og jeg i Bangkok, på Koh Samui og på Koh Phangan. Meget er garanteret sket siden, og Koh Chang har helt sikkert nogle andre ting at byde på, end øerne i den sydlige del af bugten. Jeg glæder mig dog til et gensyn med gæstfriheden, den fantastiske mad og de varme nætter – tre ting, der for mig er indbegrebet af Thailand.

Hvis I skulle ske at ligge inde med gode tips til Koh Chang, så sig endelig til. Både til restauranter, udflugtsmål og hvad man ellers skal vide. Så skal vi gøre vores bedste for at strikke en brugbar guide til øen sammen, når vi er hjemme i lille DK igen.

2 kommentarer

  • Ida

    Vi var på madlavningskursus på øen. Det var den fedeste oplevelse!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • A. Simper

    Min kæreste og jeg var deret sidste år og det var mega fedt 😊 vi lejede en scooter hvor han kørte og jeg hoppede op bag på ogrund så kørte vi ellers bare langs hovedvejen. Man skal holde ind de steder hvor der ikke er turister for ellersidst bliver det meget plastiskal agtigt, og så skal man smage al den mad de sælger ved deres stande 😁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweet potato lasagne og vin fra Vinatic + konkurrence