Test af Takedaily - Sidsel & Lasse
By the way #10

Test af Takedaily

take-daily-3

take-daily-2

take-daily-1

Sponsoreret indlæg

I den kommende måned skal jeg teste kosttilskudskonceptet Takedaily. Takedaily går kort sagt ud på at tilbyde skræddersyede kosttilskud på abonnement. Konceptet er udviklet i samarbejde med en række erfarne diætister, læger og farmaceuter, og der er ligeledes kliniske diætister og ernæringseksperter tilknyttet websitet, der giver gratis vejledning kl. 9-17 i alle hverdage. Ved at anvende vejledning og deres vitamintest får man indsnævret, hvad éns krop rent faktisk kunne have brug for, hvad angår tilskud. For det er efterhånden ingen hemmelighed, at vitaminpiller, der ikke dækker et reelt behov, faktisk ofte ender med at blive tisset ud igen – og så har man jo bare betalt for utrolig dyrt tis! Derfor er det fedt med et koncept, hvor man kan få indsnævret éns behov, hvis man da har et :) Flere af pillerne har fået pædagogiske navne som “I don’t eat meat” eller “The Dairy Portion” – og er altså tilskud rettet mod vegetarer og dem, der skyer udenom mælkeprodukter. Husk dog altid at vitamin- og mineraltilskud bør gå hånd i hånd med en varieret kost. En pille alene gør ikke underværker ;)

For mit vedkommende havde jeg allerede en anelse om, hvilke tilskud, jeg ville blive foreslået. I min pakke har jeg bl.a. fået en pille med Omega-3 fiskeolie, da jeg ikke helt får nok fisk (og hørfrø for den sags skyld). Og så har jeg fået “Joint, Bone & Muscle”, der hjælper med opretholdelse af muskelegenskaber, brusk m.m. Og så indeholder den D-vitamin, hvilket må siges, i kraft af vejret, at være fraværende på vores breddegrader i øjeblikket. Pillerne kommer i et fint, turkis etui med personlig indlægsseddel, så man ved, hvad man putter i munden. Etuiet rummer 28 daglige doser – eller ca. til en måneds forbrug. Hver dosis ligger i en separat kapsel, som enten kan åbnes fra etuiet eller man kan klippe en række ud og tage med på fx ferie eller weekendtur.  Jeg er ret spændt på, om jeg kommer til at kunne mærke en forskel, efterhånden som pillerne bliver en regelmæssig del af min hverdag. Det er i hvert fald ret nemt og pædagogisk at gå til, må man sige.

RABATKODE: I forbindelse med indlægget her har vi fået mulighed for at dele en rabatkode med jer, der giver 50% besparelse på første omgang vitaminpiller (normal pris 149 kr.). For at indløse rabatten skal I bruge rabatkoden SIDSELLASSE50, når I har taget vitamintesten. Koden virker de næste tre døgn. God fornøjelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #10