Spring warmup with J&J - Sidsel & Lasse
Striped mules & pink trousers

Spring warmup with J&J

jack-and-jones-spring-outfit-2a

jack-and-jones-spring-outfit-8a

jack-and-jones-spring-outfit-6a

jack-and-jones-spring-outfit-4a

Sponsoreret indlæg

Jack & Jones frakke, striktrøje, jeans og sneakers, smykker fra Bobby Janco og Voselle, hue fra Woodbird

Så kan man endelige mærke foråret så småt banke på! De helt tunge vinterjakker bliver gemt væk, og læderjakker, tyndere frakker og denimjakkerne bliver fundet frem igen. Foråret giver bare nogle flere muligheder, når det kommer til påklædningen, når man endelig kan slippe for at tænke på, om man nu også kan holde sig varm (okay, når jeg kigger ud ad vinduet kan jeg godt se, at jeg måske er lige lovlig optimistisk… men alligevel!).

Som I jo nok ved, er jeg ambassadør for Jack & Jones og har i den forbindelse udvalgt dette forårs-outfit fra butikken i Bruuns Galleri, hvor alle varerne stadig gerne skulle være at finde :) For mig er forår lig med lette frakker, tynd strik, casual påklædning og selvfølgelig muligheden for at gå i hvide sneakers, som ellers godt kan blive lidt af en udfordring, når vinteren er på sit højeste. Jeg har også valgt et par jeans, som sidder en smule løsere. Jeg tror, de helt skinny jeans er på vej ud – det er de i hvert fald hos mig. Vi kommer til at se meget mere regular fit, bootcut og loose fit jeans i den kommende tid. Derfor er jeg glad for denne model, som sidder lidt løsere uden at blive decideret loose fit – jeg skal trods alt ha’ lidt tid til at vende mig til de løsere jeans og bukser ;)

Indlægget indeholder affiliate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Striped mules & pink trousers