9 candy coloured swimsuits - Sidsel & Lasse
Når ens forældre bliver gamle

9 candy coloured swimsuits

candy-coloured-swimsuits

 1. Asos 160DKK  /   2. Asos 160DKK   /    3. Zulu & Zephyr 989DKK  /   4. Monki 250DKK  /   5.  Monki 250DKK   /   6. Boohoo 200DKK  / 7.  Bound by Bond Eye 949DKK /    8. Boohoo 180DKK   /   9. Asos 160DKK

“Hvor skal jeg dog finde den perfekte badedragt til sommermånederne?” tænker du sikkert, her i slut-februar. Look no further! Det er ingen hemmelighed, at jeg i de senere år er hoppet mere i badedragten end i bikinien. Der er noget retro-flatterende over sådan en sag. Og så kan den også fungere som overdel, hvilket berettiger køb af flere af slagsen ;) Af en eller anden årsag kommer badetøjet altid usandsynligt tidligt i butikker og webshops, så på trods af, at termometeret stadig viser minusgrader, så er det altså nu, man godt kan begynde at lede efter sit fortrukne polyamid-outfit til sommeren. Jeg har gjort det nemt og valgt ni farverige af slagsen. Happy shopping :)

P.S Husk at bruge koden ‘EUROMAN20‘, når I shopper! Den gælder til og med d. 16/3 på alle ikke-nedsatte varer (der kan være undtagelser) og på køb op til 4200DKK før rabat.

Sponsoreret indlæg, indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ens forældre bliver gamle