Fluffy borg stuff

På tur med ECCO COOL 2.0 på fødderne

ecco-cool-20-sneakers-12a

ecco-cool-20-sneakers-10a

ecco-cool-20-sneakers-5a

ecco-cool-20-sneakers-9a

ecco-cool-20-sneakers-1a

ecco-cool-20-sneakers-8a

ecco-shoes-cool

ecco-cool-20-sneakers-3a

Sponsoreret indlæg

Lasse bærer ECCO COOL 2.0 MENS i sort læder   /   Sidsel bærer ECCO COOL 2.0 LADIES i hvidt læder

Vi har endnu engang været så heldige at få fingrene i et par seje ECCO sneaks. Denne gang har vi testet den nye model ECCO COOL 2.0, som er designet med det travle bymenneske for øje. Skoen er nemlig lige dele pæn og praktisk. Rent funktionelt brillerer skoen med vandafvisende GORE-TEX®-teknologi, åndbar overlæder og anatomisk udformning. Herudover er der indlagt små rør i midtersålen, som holder fødderne kølige. Og det kan mærkes. COOL 2.0-modellen er nemlig suveræn at gå i. Og så er den faktisk også meget sej på den lidt normcore-agtige måde, synes vi!

Vi hoppede i vores ECCO COOL 2.0 i søndags og gik en tur ned til Dome of Visions, som igen er at finde på Aarhus Havn. Her havde vi rig lejlighed til at teste skoen på forskellige underlag og på de mange trapper. Det kom der nogle ret sjove boomerangs ud af! Billederne er vi også ganske godt tilfredse med. Kuplen er ret så fotogen med de mange rå planker og grønne planter :) Siden søndag har vi haft lejlighed til at bruge skoene i vores hverdag også, og må konstatere at komforten er en rigtig rar egenskab, som ellers ofte nedprioriteres. Mange sneakers er i dag mere pæne, end de er praktiske og behagelige at gå i, og det kan sagtens være tilstrækkeligt i nogle anledninger, men som en “9 til 17”-sko er de “fodvenlige” modeller i højere grad et valg, éns fødder og krop vil takke én for. Særligt hvis man, som Lasse og jeg, er på farten i forbindelse med arbejde, aftaler og gå- og cykelture rundt i Århus. I modebilledet er de komfortable sko også vundet mere og mere frem, hvilket kunne tyde på, at det er noget, folk prioriterer i dag.

Læs mere om den nye ECCO COOl 2.0.

 

   

4 kommentarer

 • Silas

  Hejsa. Hvor er din trøje fra, Lasse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Silas :)

   Den er fra Woodbird, men den er vist ikke at finde online endnu. Den skulle gerne komme hos woodbird.dk eller munkstore.dk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sidsel,
  Hvor er din bomber jakke fra? :)
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det kan jeg svare på! Det er nemlig min :D Den er fra Jack & Jones! God weekend, Mette :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fluffy borg stuff