Afgang til Koh Chang! - Sidsel & Lasse
New corduroy jacket

Afgang til Koh Chang!

TEST

16142235_1369269279792006_6082618086173509109_n

I dag flyver vi endelig, endelig mod varmere himmelstrøg. Nøj, hvor vi glæder os! Kryds lige fingre for, at vi kommer godt derover, ikk? Ingen forsinkelser og maveinfektioner, tak :) Som sædvanligt har vi planlagt en masse indlæg, der udkommer mens vi er afsted. Og så kan det tænkes, at vi lige tjekker ind og siger hej fra palmeskyggen! På denne tur har vi i øvrigt tænkt os at maxe fuldkommen ud på badeferie. Der er skruet helt op for convenience og helt ned for to-do. Det kommer til at gå lige i belønningscenteret! Muligvis vi også kan svinge os op til at lægge en plan for den forestående lejlighedsovertagelse. Det bliver nu også spændende. Forår og sommer som boligejer – yay! Men først; bare tæer i sandet og kold drink i hånden.

Catch you on the flip side!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New corduroy jacket