Afgang til Koh Chang!

Best of H&M

hm-wishes

Alt online nu på hm.com

I forbindelse med vores lejlighedskøb har jeg forsøgt at skrue lidt ned for forbruget, hvilket har resulteret i en masse uforløste ønsker, der ligger som links i min “want to buy”-mappe i browseren. Noget jeg især kigger efter for tiden er overgangsjakker. Og der har H&M altså et fremragende udvalg lige nu, synes jeg!

Jeg har også kigget lidt på den nye H&M Studio SS17 kollektion, som i denne omgang nok er en tand for avantgarde og speciel til min smag, selvom der er nogle seje ting ind mellem (eksempelvis den khakigrønne resortskjorte og højhalsede strik). H&M har i denne omgang ændret lidt på konceptet og går nu efter see now, buy now-konceptet. Det vil sige, at så snart kollektionen har været vist på catwalken, kan du finde det i butikkerne og online. Det synes jeg virkelig godt om, og jeg tror kun det er noget, vi kommer til at se mere og mere af i fremtiden. Hvem kender ikke følelsen af at have set det sejeste stykke tøj for så at blive skuffet over at man først kan købe det et halvt år senere?

Skulle jeg købe tre ud af ovenstående ni ting, blev det de Vetements-lignende jeans, peacoaet (med bred krave, som jeg har ledt længe efter!) og den grønne resort skjorte med korte ærmer.

   

8 kommentarer

 • Rasmus

  Hej Lasse

  Synes ikke jeg kan finde den hvide skjorte anywhere. Kan du hjælpe mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  Hej Lasse!
  Jeg har hurtigt spørgsmål.
  Jeg er helt vild med nogle af de skjorter du har lagt op. Jeg er bare lidt i tvivl med størrelsen. Og jeg har lidt svært ved at prøve lige den skjorte (den grønne med broderede blomster) da den ikke sælges i Aalborg :(! Har du nogen ide om man kan klemme sig i en M når man er 186 cm?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Andreas :)

   Jeg er selv 186 cm høj, og en M passer mig fint! Men det kommer jo også lidt an på, hvor bred ud er over skulder og bryst. Men umiddelbart tror jeg en M er fin! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvad hedder jakken i suede?? Synes ikke jeg kan finde den

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Afgang til Koh Chang!