Bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight #3 – Sidsel & Lasse
Plantecaféen, Århus

Bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight #3

Læs de første to indlæg med bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight her og her og lær nogle nye, seje bloggere at kende :)

Som I jo nok efterhånden ved, er en del af min jobbeskrivelse hos Bloggers Delight ‘Community Manager’, hvilket blandt andet indebærer at finde nye bloggere, som kunne være seje at få med i Bloggers Delight-netværket. Den samme opgave har Christina, som er min skønne kollega, der også blogger på Bittebitte.dk.

Her er fem af de nyeste bloggere, jeg har rekrutteret (som vi kalder det) til netværket:

her

Cellina Martinna

Cellina Martinna er egentlig kendt fra De Unge Mødre, hvor hun har været med i flere sæsoner og stadig optræder fra tid til anden. Det er så at sige hendes claim to fame. Hendes blog handler om hendes og hendes mand Mikkels liv som forældre til drengene Milan og Elliot. Derudover deler hun masser af plantebaserede opskrifter og tips til den veganske livsstil.

denim-outfit

Anders Schultz

Én af denne sæsons paradisoer er den meget sympatiske gut Anders, som lige har startet en blog for ikke ret længe siden. Anders fortæller selvfølgelig om oplevelserne med at være med i årets Paradise Hotel, men ellers handler hans blog også om træning, mode og hverdagen for en 20-årig fyr fra Århus.

bd_header_img

Den Søde Kløe

Jeg var ret spændt på at møde kvinden bag Den Søde Kløe, som er anonym for omverdenen og de læsere, der følger med i hendes blog. Jeg kan af gode grunde ikke fortælle så meget om personen bag bloggen, men hun er rigtig sød og sjov i virkeligheden! Og jeg synes hendes personlighed skinner igennem på bloggen, hvor hun fortæller ganske detaljeret om de forskellige mænd, hun dater. Heriblandt Sømanden, Spurven, Røde, Vikaren, Praktikanten og en masse andre. Faktisk har hun et punkt i sin menu, hvor der er en komplet liste over alle mændene. Det er altså ret sjovt!

51029872

Michelle Kusk

Michelle var med i sidste sæson af Paradise Hotel og er lige for nyligt sprunget ud som blogger på BlogSplash, som er en af “undernetværkene” i Bloggers Delight. På bloggen giver Michelle er indblik i sit liv på godt og ondt og hvordan det er at være hende. Meget nede på jorden, ligesom hun også selv er i virkeligheden.

15241150_10154705535629871_4002097391769883750_n

Helene Sprogøe

For bare nogle måneder siden havde Helene ikke nogen blog, kun sin egen opskrifts-app og en Instagram-profil med en hel del følgere. Heldigvis syntes Helene, det var en god idé også at starte en blog! Her deler hun ud af livet som mor, træningstips og først og fremmest en masse lækre, nemme og sunde opskrifter – og der kommer altså mange nye til hver uge. Én af hendes mest læste indlæg er en opskrift på broccoli-toast. Who would have thought? ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantecaféen, Århus