Fællesspisning i Ankersgade – Sidsel & Lasse
Bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight #3

Fællesspisning i Ankersgade

faellesspisning-ankersgade-21-1a

Dagens menu

faellesspisning-ankersgade-21-4a

Den lækreste blomkålssuppe og et par håndbajere – ægte forsamlingshus-stil!

faellesspisning-ankersgade-21-5a

Hovedretten, som havde meget mere smag end fotopotentiale ;)

Forleden var vi inviteret til Fællesspisning i Ankersgade, og det var virkelig hyggeligt! Tanken bag arrangementet, som afholdes hver 1. mandag i måneden, er at samle en masse forskellige folk under ét tag til fællesspisning som den hyggelige, danske tradition det er og har været. Vi mødte op sammen med vores venner, Zenia og Tobias, som også var meget imponerede af hele arrangementet.

Selve madlavningen er i gode hænder – den bliver nemlig tilberedt af Frederiksgade 42, der har forstået at kombinere de mere klassiske, danske retter med en lidt mere moderne og nutidig tilgang til råvarerne. Således fik vi blomkålssuppe, hønsefrikassé, perlebyg med rosmarin og broccolisalat. Og det smagte fantastisk! Det bedste ved det hele er, at det kun koster 75 kroner pr. mand (eller 65 kroner, hvis man kommer fire sammen). Og vi blev spurgt flere gange, om vi skulle have flere portioner, men vi kunne simpelthen ikke spise mere! Og der var endda mulighed for at slutte af med et stort stykke kage (Bedstefars skæg… mmm!) , kaffe og masser af brætspil for 25 kroner ekstra. Heller ikke helt dumt!

Rammerne for fællesspisningen er Sundheds- og Kulturcenter Frederiksbjerg og Langenæs. Da vi var forbi til aftensmad var der så mange forskellige mennesker og typer, og alderen spændte vel mellem 1 år og 80 år. Så der var en skøn blanding af folk. Vi kan så meget anbefale at kigge forbi næste gang, som er d. 3 april. Følg med på Facebook for at se menuen og få påmindelser om næste arrangement :) Vi er vilde med fællesspisning!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggere, jeg har rekrutteret til Bloggers Delight #3