Billeddagbog fra Koh Chang #1 – Sidsel & Lasse
By the way #12

Billeddagbog fra Koh Chang #1

koh-chang-50a

koh-chang-9a

koh-chang-31a

koh-chang-27a

koh-chang-33a

koh-chang-19a

koh-chang-2a

koh-chang-36a

koh-chang-69a

koh-chang-66a

koh-chang-77a

Hermed første rejsedagbog fra vores ferie i Thailand. Sammenlignet med tidligere rejseindlæg har vi ikke helt så mange udflugtstips denne gang, da vi stort set kun bevægede os i en radius af fem kilometer fra vores hotel! Det var i den grad tiltrængt at have visket dagsordenen ud for en stund, især med tanke på den romantisk begivenhed, der fandt sted midtvejs på ferien. De ti dage var øremærket til fingerfletteri og ren afslapning :) Undervejs har vi naturligvis knipset en masse billeder af området, som vi deler i et par indlæg over de næste dage.

De første ni overnatninger på ferien tilbragte vi på Sea View Resort and Spa, som til fulde levede op til forventningerne. Hvor mange af de andre hoteller på Koh Chang ligger spredt langs hovedvejen på vestsiden lå vores lidt mere afsides – bygget ind i en klippeskrænt og omgivet af naturpark. Det var det skønneste sted at vågne hver morgen, omgivet af frodig jungle og blikstille hav. Vores værelse (der i øvrigt var større end vores lejlighed derhjemme!) havde den skønneste udsigt ud over bugten og en række små øer. Morgenmaden indtog vi på hotellets Lighthouse Restaurant, der lå øverst på skrænten. Herfra havde vi samme bjergtagende udsigt. Turen derop foregik via en lille kabelbane, der var adskillige minutter om at tøffe op af bjergsiden. Men det gør heldigvis ikke spor, når man ingen to-do’s har på listen. Med andre ord den perfekte base for en badeferie.

Aftenerne tilbragte vi typisk inde i den nærliggende by ved Kai Bae Beach, efter at havde fået et par sundowners nede på stranden. Kai Bae havde et rigtig godt udvalg af restauranter – både thai, indisk, mexicansk, fransk og italiensk. VI fik prøvet lidt af hvert, og heldigvis behøver man langt fra holde sig tilbage, når nu prisniveauet er så lavt. Som jeg tidligere har nævnt i forbindelse med vores Prag-tur, så er det fedt at rejse i lande, hvor leveomkostningerne er så lave, at man kan tillade sig at skeje lidt mere ud. Sammenlagt tror jeg vi har brugt i omegnen af 3500 kr. i løbet af de ti dage. I New York kunne vi sikkert have nærmet os de 15.000! Vi havde også en enkelt dag i nærliggende Lonely Beach, der bar præg af at være backpacker-by. Stranden var ikke nær så fin som ved Kai Bae, og området var i det hele taget lidt mere gritty. Der lå dog et par hyggeligt caféer langs hovedvejen, som vi selvfølgelig tipper om i den miniguide, der udkommer sammen med næste indlæg.

Alt i alt var turen til Koh Chang lige hvad vi trængte til inden det går løs med projekt flytning og renovering derhjemme. Særdeles smukt, afslappende og hyggeligt :)

8 kommentarer

 • Sofie Schmidt

  Hej :)
  Min kæreste og jeg rejser til Koh Chang i Januar, og har besluttet os for at bo på Sea View Resort and spa. Vi er dog lidt usikre på hvilket værelse vi skal booke. Vi står imellem deluxe sea view, eller grand deluxe seaview. Udsigten fra værelset betyder meget for os. Er der noget I kan anbefale? På forhånd tak. Mvh Simon og Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Sofie :)

   Lækkert! Det kommer I ikke til at fortryde! Min kollega fra Bloggers Delight er der faktisk også lige nu med sin kæreste.. man bliver helt misundelig! Vi havde “bare” deluxe seaview og det var vi mere end tilfredse med! Ved faktisk ikke rigtigt, hvad grand deluxe seaview indebærer :D Billedet med palmerne og vandet er taget fra vores altan, så der synes vi selv, at udsigten var ganske glimrende! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Okay :) Tusind tak for svar. Tror Grand deluxe værelset ligger højere oppe, men er usikker. Men billedet fra jeres altan har jo også en fantastisk udsigt. Vi glæder os virkelig meget! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Jep, det tror jeg, du har ret i :) Det er selvfølgelig også lækkert med en god udsigt fra værelset, men helt ærligt, så brugte vi ikke så meget tid på værelset alligevel (ud over når vi skulle tage billeder til bloggen og IG, haha) så hvis jeg var jer, ville jeg ikke betale mega meget ekstra for den bedre udsigt :) Der er også mange andre steder på hotellet, hvor man kan nyde udsigten fra. Håber I får en fantastisk tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej! :)
  Jeg er selv på udkig efter sådan en tur, og jeg ville høre om det er en i selv har arrangeret eller om i har booket det igennem et selskab? Det lyder simpelthen bare for skønt, og lige hvad min kæreste og jeg leder efter til sommer. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Hej Louise :) Vi har såmænd selv booket det! Vi fløj med Norwegian (booket gennem http://www.momondo.dk) og bookede hotel gennem booking.com. Så det var faktisk ikke så svært. Transport fra Bangkok lufthavn til Trat, færge fra Trat til Koh Chang og bus til hotellet kan købes som pakkeløsning med returbillet i Bangkok lufthavn :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat

  Ejjj Hvor er din tote bag fra, på øverste billede?? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Den er fra Isabel Marant-butikken i Aarhus :) Man får en tote med gratis ved større køb.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #12