Rodfast, Aarhus - Sidsel & Lasse
Ferieguld

Rodfast, Aarhus

rodfast-aarhus-2a

rodfast-aarhus-4a

rodfast-aarhus-5a

rodfast-aarhus-6a

For ikke så længe siden var vi inviteret til at spise morgenmad på Rodfast, som ligger i M.P Bruunsgade 46. Lige nu er der ikke mange siddepladser i den lille biks, men faktisk er de ved at udvide forretningen, så der skulle gerne komme mere plads til at flere kan få lov at sidde og nyde de lækre open faced toasts, som Rodfast har specialiseret sig i at lave.

Rodfast anvender gode, lokale råvarer med fokus på økologi og dyrevelfærd – så du kan roligt sætte tænderne i f.eks. en eggs benedict toast på hjemmelavet surdejsbrød (som på ovenstående billeder) med god samvittighed :) Udover toasten fik vi god kaffe, syrlig yoghurt med hjemmelavet appelsinkompot og selvfølgelig en himmelsk croissant fra Briançon, som altså laver de ubestridt bedste croissanter i Århus, hvis du spørger os.

Alt i alt er Rodfast et virkelig hyggeligt sted at indtage sin morgenmad, brunch eller frokost – og priserne er altså overraskende lave, når man tænker på kvaliteten af råvarerne på menukortet. Vi erklærer os hermed fans af Rodfast! Et lille tip er at holde øje med Rodfasts Facebook-side, hvor de fra tid til anden annoncerer små, hyggelige arrangementer, hvor der serveres toast og gin-drinks til god musik. Sidste gang, hvor vi var med, blev der serveret toast med stenbidderrogn så englene sang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferieguld