Billeddagbog fra Koh Chang #2 – Sidsel & Lasse
70's vibes

Billeddagbog fra Koh Chang #2

koh-chang-82a

koh-chang-76a

koh-chang-65a

koh-chang-49a

koh-chang-45a

koh-chang-28a

koh-chang-20a

koh-chang-25a

koh-chang-34a

koh-chang-8a

koh-chang-24a

koh-chang-26a

koh-chang-23a

koh-chang-5a

koh-chang-48a

Her får I endnu en (kæmpe) omgang billedspam fra vores rejse til Koh Chang. Beklager, vi er snart færdige med at overdænge jer med billeder.. men hold nu op, hvor var der altså bare flot!

Som I kan se på et af billederne, boede vi på Seaview Resort & Spa, og det var SÅ dejligt et sted. Især taget i betragtning af, hvor billigt det i grunden var at bo på hotellet. Vi gav 4500 kroner for os begge for 9 nætter på et værelse, der havde omtrent samme størrelse som vores lejlighed. Altså 40 m2, ik’? ;) Og det inkluderede endda en stor morgenmadsbuffet. Det var ret luksus med et rent, pænt hotel, hvor service og faciliteter var helt i top. Udsigten ud over havet og den lille ø Koh Man Nai (som vi faktisk også kajakerede ud til) var heller ikke at kimse ad. Lige som vi havde håbet på. Det er simpelthen så billigt at bo og spise i Thailand, og vi kunne sagtens finde på at vende tilbage. Måske på bryllupsrejse? ;)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

70's vibes