Hvordan er det at være kæreste med en fyr, der er meget aktiv på sociale medier? - Sidsel & Lasse
Spar penge på tøj og rejser med Bonusway

Hvordan er det at være kæreste med en fyr, der er meget aktiv på sociale medier?

jack-and-jones-spring-outfit-8a

For nogle uger siden opfordrede søde Emma Kathrine mig til at skrive et indlæg om, hvordan det mon er at have en kæreste, der er så aktiv på sociale medier, som Lasse er. Set ud fra betragtningen om, at det måske først og fremmest er et kvindedomæne, det her med at drive en blog, poste moderelateret indhold på Instagram, tage selfies og så videre!

Lad det være sagt med det samme. Lasse er ikke en typisk maskulin (jysk) gut  – ”mandemanden” om man vil (jep, jeg generaliserer lidt på køn nu.. please don’t shoot me!). Han kunne ikke være mere ligeglad med fodbold og biler, og vil langt hellere bladre rundt på Asos og H&M, end på Oddset og mmm.dk. Han er helt klart en blød fyr, der er i kontakt med sine følelser. Måske disse karaktertræk har dannet grobund for, at Lasse har fundet sig godt til rette i SoMe-land. For mig har det altid været en naturlig ting, at Lasse er så aktiv online. Af natur er han helt klart entertainer og måske lidt ekshibitionistisk anlagt også! Det har han været siden jeg mødte ham første gang for snart 10 år siden. Altid den første på dansegulvet – ham der gerne vil have andre til at grine og fyre op under et selskab. Damernes ven. Og interessen for mode har ligeledes været til stede i al den tid, vi har været kærester. Og så er han fløjtende ligeglad med, hvad andre tænker.

I det store hele er jeg utrolig glad for at have en kæreste som Lasse. Han er en god modpart til mig. Jeg har brug for en fyr, der ikke kan tromles så let. Og som kan ”tåle” at have en kæreste, der matcher ham på diverse parametre. Karrieremæssigt er han nået langt allerede, og jeg tror hans person har utrolig meget at sige i den sammenhæng. Han er som en fisk i vand i sociale sammenhænge – noget jeg godt kan misunde ham for af og til. Og så er han bare utrolig opmærksom og kærlig, hvilket har gjort, at vores forhold stort set altid har været 100% trygt at være i. Jeg må nok også indrømme, at jeg til dels har fundet en fyr, der minder om min far. Min egen far er selv en type, der hviler meget i sig selv, er vellidt – og som regel også den første på dansegulvet (han har altid fire-fem skifteskjorter med til fest, fordi han sveder igennem dem, haha) :) Og så er det uden tvivl givende, at Lasse og jeg kan have bloggen som fælles projekt. Især fordi vi bidrager med forskellige kompetencer. For Lasses måde at kommunikere online er en helt anden end min, og vi kan ofte være uenige om, hvordan et stykke content skal tage sig ud. Med andre ord kommer det ofte til udtryk, at vi er en mand og en kvinde, der skal drive en platform og virksomhed sammen – på godt og ondt.

Men er du aldrig træt af Lasse? Og hertil er svaret selvfølgelig: JO DA! Indimellem kan jeg godt vende øjne, når jeg ser endnu en grynet video på Facebook af ham, der skaber sig på et dansegulv i bar overkrop. Og jeg synes heller ikke mandeselfies er det mest sexede i verden. Og så kan jeg også af og til synes, at han fylder FOR meget. Hvis Lasse pludselig skal være sjov på min bekostning, ikke lader mig få et ord indført i en samtale eller generelt bare opfører sig lige lovligt eksalteret! Men det er jo heldigvis ikke værre end at han lige får et styr dig med på vejen ;) Lasses og min vennekreds er også præget af udadvendte mennesker, og mænd der minder om Lasse på mange punkter. Så det er faktisk ikke fordi han skiller sig synderligt meget ud. Og hvis han gør, er det ofte i selskab med de ærkejyske fyre, der måske praktiserer en mere traditionel form for maskulinitet. Det er også sjældent, der bliver kommenteret på det i København. Der er lidt højere til loftet kan jeg godt have en fornemmelse af. Heldigvis er der jo uanede måder at være mand på i dag – og gudskelov for det. Jeg har tilfældigvis fundet én af dem, der kan lide at være linselus :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar penge på tøj og rejser med Bonusway