Klar til sommeren med Prego Eyewear – Sidsel & Lasse
Hvordan er det at være kæreste med en fyr, der er meget aktiv på sociale medier?

Klar til sommeren med Prego Eyewear

Sponsoreret indlæg

prego-eyewear-sidsel-2a

prego-eyewear-sidsel-1a

alicante-26a

prego-eyewear-sidsel

Lasse og jeg har været så heldige at blive ekviperet med solbriller fra Prego Eyewear. Brandet er dansk, og har efterhånden eksisteret i adskillige år. Prego går op i at deres briller er godt håndværk, hvor der er kælet for hver en detalje. Faktisk er stellene af så høj kvalitet, at det er muligt at bruge dem både som regulære brillestel eller som solbriller med styrkesolglas. Både Lasse og jeg har dog valgt at få regulære glas i vores solbriller.

På billederne ovenfor bærer jeg “Metal”-modellen fra Karen Simonsen & Prego til 795,- samt “Vintage”-modellen fra Pregos egen solbrille-linje til 699,-. Brillerne er vidt forskellige i deres udtryk, og tilfører derfor også noget forskelligt til et outfit. Øverst har jeg forsøgt at style Vintage-modellen mere klassisk/nordisk, hvor Metal-modellen indbyder til lidt mere spræl og sommerlighed. Indtil for ganske få år siden ejede jeg faktisk ikke mere end to-tre par solbriller. Det var ikke en accessory jeg gik synderligt op i, men det har i den grad ændret sig. Der er jo ikke noget, der kan løfte ens look som et par cool shades. Om de så er runde, firkantede, store, små, røde eller blå – jeg diskriminerer ikke! Vigtigste faktor er, at de passer til mit ansigt, der er forholdvist aflangt og smalt. Heldigvis fik vi god vejledning af Prego inden valg af brille, og jeg har allerede brugte mine stel meget siden jeg fik dem, og det plejer jo at være et godt tegn. Spanien og Thailand var heller ikke de værste steder, man kunne give sig i kast med test af solbriller :)

I forbindelse med kampagnen her har jeg fået lov til at udlodde et par solbriller på Instagram til en heldig vinder. Så er spørgsmålet blot: skal jeg udlodde de røde eller de sorte? Kom gerne med jeres ønske! :)  Og hold så øje med min instagram (@sidselhh), hvor jeg snart sætter konkurrencen i gang.

Prego Eyewear kan købes online eller i udvalgte brilleforretninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan er det at være kæreste med en fyr, der er meget aktiv på sociale medier?