På frierfødder #2

Closed SS17

Sponsoreret indlæg

closed-ss17-lasse-3a

closed-lasse-3a

closed-stoy

closed-lasse-10a

closed-ss17-lasse-2a

closed-lasse-11a

Alt tøj fra CLOSED og sneakers fra Nike

Armygrøn skjorte og printet t-shirt via STØY, polo i frotté og bomber jakke hos CLOSED, jeans og bukser ældre sæson

Nike Cortez sneakers og Nike Match Classic Suede sneakers

Forårskollektionen fra tyske CLOSED er landet, og der er en masse flotte styles iblandt. Navy og armygrøn er nogle af de farver, der kendertegner kollektionen, og er samtidigt to farver, som jeg synes passer rigtig godt sammen. Klassisk og passende til foråret uden at blive kedeligt. Skjorten er jeg især vild med – tidløs i udtrykket, men lavet i en behagelig og lidt slasket jersey, som sidder virkelig godt på kroppen. Jeg dristede mig til at knappe en enkelt knap mere op end jeg plejer, hvilket affødte et par Pablo Escobar-kommentarer på arbejde.. haha. Men altså, jeg synes nu stadig jeg så ganske anstændig ud på trods af at man kunne se lidt mere af min brystbehåring end normalt ;) Hvis du selv vil kigge nærmere på et lidt større udvalg af de seneste styles fra CLOSED, findes de hos STØY på Store Torv i Århus C.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

På frierfødder #2