Dark'n'Stormy med Billund Lufthavn

Closed SS17 / Female

Sponsoreret indlæg

closed-2a

closed-ss17-7a

closed-3a
closed-ss17-9a

closed-ss17-8a

closed-4a
closed-ss17-2a

Outfit 1: Poplin-frakke + taske fra CLOSED via STØY, bukser fra Filippa K, sneaks fra Whyred

Outfit 2: Tee + taske fra CLOSED via STØY, jeans fra Dagmar, solbriller fra Kaibosh

Lasse og jeg er begge store tilhængere af CLOSED, og her i april har vi haft fornøjelsen af at sammensætte et par outfits ud fra en række af deres forårsstyles. SS17-kollektionen er på Female præget af lette, lyse denimmaterialer, kernelæder, sommerligt print og kridhvide styles. Med andre ord er det en kollektion lige efter mit hoved. Denim er en stor del af CLOSED-DNA’en, selvfølgelig først og fremmest i form af jeans, men også t-shirts, nederdele, jakker m.m. fylder en stor del af sortimentet. Materialerne er rigtig lækre og holder sig pæne over tid – hvilket i min bog er en vigtig kvalitet. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med brandet er anbefalingen hermed givet videre :)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dark'n'Stormy med Billund Lufthavn