Isabel Marant, Aarhus – Sidsel & Lasse
Apartment tour

Isabel Marant, Aarhus

Sponsoreret indlæg

isabel-marant-aarhus-3a

isabel-marant-aarhus-11a

isabel-marant-aarhus-10a
isabel-marant-aarhus-8a

isabel-marant-aarhus-7a

isabel-marant-aarhus-6a

isabel-marant-aarhus-1a

isabel-marant-aarhus-2a

I løbet af det næste halve års tid vil vi ca. en gang månedligt udgive indlæg i samarbejde med MN Retail, der driver Marc Jacobs og Isabel Marants fysiske butikker i Aarhus. Vi er utroligt glade for og stolte af ambassadørskabet, og vi håber I vil tage godt imod indholdet :) Jeg kan love at der kommer fokus på en masse smukke beklædningsdele og accessories. I første omgang er vi dog trådt indenfor, for at kunne give jer en lille tour af den ene butik – nemlig Isabel Marant. Mange er garanteret ikke klar over, at Isabel Marant har åbnet fysisk butik i byen  – jeg fandt i hvert fald først ud af det for nylig. Men hvor er det en god nyhed! Det er sejt at lille Aarhus rummer så stort et fashion brand som Marant. Med åbningen af butikken har brandet naturligvis også valgt at centrere kræfterne dér, således at deres styles ikke længere forhandles i andre butikker. Til gengæld er udvalget i den nye butik super velassorteret. Der er både “nyklassikere” som Bobby-sneakeren og så de mere trend- og sæson-baserede varer så som lyserøde sweatshirts og mønstrede bikinier. Fælles for alle styles er den uovertrufne kvalitet og den franske je ne sais quoi, som er svær at sætte fingeren på, men nem at elske. Selv startede min fascination med Isabel Marant med deres “Holden” læder-slides, som jeg bl.a. brugte flittigt i Mexico. Og siden har jeg tilføjet adskillige styles til min garderobe, som jeg stadig knuselsker.

Lige pt. bugner butikken blandt andet af lækre silke-sæt, bløde blazere (hvor sej er den lyserøde, dobbeltradede af slagsen lige?!) og chunky lædersandaler. Både den sorte ruskindsstøvle og den sorte ruskinds-mule, som kan ses ovenfor, er jeg også helt skudt i. Med andre ord giver et besøg i butikken hurtigt stof til garderobedrømme. Heldigvis fører de også det lidt billigere undermærke Isabel Marant Étoile, så drømmene behøver ikke koste en bondegård. Næste gang du skal ud at kigge efter noget særligt og smukt til dig selv, så husk at slå et slag forbi den lille butik i Volden.

Find adresse og åbningstider på Isabel Marant Aarhus her.

KONKURRENCE: Lige nu kører MN Retail i øvrigt en konkurrence på deres Instagram, hvor man kan vinde et par af de populære Isabel Marant Dicker Boots. For at deltage skal man følge @mnretailaarhus, tagge et par venner i og like opslaget. Lige pt. er der stadig gode vinderchancer ;)

2 kommentarer

 • Lea

  Hej Sidsel! De brune støvler på billede nummer 2, hvad er det for en model? Ville nemlig gerne forsøge at finde dem online.

  Synes forresten det er rigtig fedt med jeres samarbejde med MN Retail, jeg synes det giver fint mening I jeres univers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Hej Lea :) Modellen hedder vist nok “Deyis”.

   Tak for den søde kommentar. Det er skønt, når vores sponsorerede indlæg også falder i god jord.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apartment tour