Sneakers til foråret

By the way #15

Processed with VSCO with a6 preset

By the way:

 • Vi skal da ellers lige love for, at Petra fik pisset mere eller mindre hele blogland af med denne artikel i ALT. Der er i hvert fald et par bloggere, der har givet modsvar. Især til “(…) har I ikke et rigtigt arbejde?” – shots fired fra Petra!
 • De der små kryds-syninger, der holder to sider af slidsen bag på din frakke sammen, ik’? Den må du gerne fjerne, når du tager jakken i brug. Det andet ser lidt kikset ud ;)
 • Har I set “Astralis – mod stjernerne“? Det holder 100!
 • Ooogg har I set Magic Mrtin? Vi er helt færdige!
 • Vi spiste første aftenmåltid udendørs hos Café Fika i forrige uge. Nøj, hvor var det skønt. Og deres nye wrap med langtidsbraiseret gris er meget lækker, skulle vi hilse at sige.
 • No more GIRLS på HBO. Øv! Den serie har vi begge været store fans af.
 • Nej, Sidsel er ikke gravid, haha! Vi lover, vi nok skal afsløre det, når det en dag sker ;) Måske er vi bare selv ude om det, når vi skriver indlæg om børnenavne…
 • Der er Rom & Whiskey-festival i Ridehuset d. 12-13 maj. Det kunne vi godt finde på at tage til og få en lille rom/whiskey-brandert kørende.
 • Vi glæder os til SPOT Festival! Vi vil gerne høre Benal, Communions, Maximillian, Velvet Volume, Soleima og The Rumor Said Fire. Jamen der kommer jo så meget godt.
 • Der er Tradono Marked om søndagen på Godsbanen, hvor vi kommer til at sælge ud af vores tøj og sko. Kig forbi :)
 • Seriøst, man skal være ude i god tid, hvis man vil booke en køkken-session hos IKEA. Der er jo fuldt booket op til flere uger frem.
 • Hvorfor kan der ikke være dobbelt så mange weekender i livet? Vi kunne godt bruge mange flere! Når man skal renovere lejlighed og flytte, bliver ens fritimer altså hurtigt opbrugt.

 

   

10 kommentarer

 • Caroline

  By the way har i tænkt over hvor meget Lasse ligner Kasper fra TV2 programmet hjem fra gården? 🙉 Eller er det bare mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg føler IKKE Petra shamer tynder piger – jeg føler hun tager ansvar for hendes dårlig selvværd, ved at fravælge de ting, som bidrager til denne dårlige selvopfattelse :-) jeg føler at hvis det I har fået ud af artiklen er, at hun shamer tynde piger, at vi har fået noget meget forskelligt ud af artiklen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Ida :)

   Man kan vel godt vælge at unfollow bestemte mennesker på Instagram uden samtidigt at skulle kalde dem “irriterende tynde og selviscenesættende” og skyde dem i skoene, at formålet med de billeder, de lægger op, er at få kvinder som Petra til at tænke: “Fuck, mit liv og spejlbillede sutter virkelig røv”. Det virker unødvendigt, synes jeg. Hvorfor ikke bare nøjes med at sige, at hun træffer nogle valg, som skal gøre hende gladere? Det er jo det, programmet handler om.

   Havde en af de tynde piger, hun henviser til, skrevet, at hun unfollowede “irriterende tykke” Petra, er jeg ret sikker på, at det var blevet kaldt fat shaming. Så hvorfor er det mere OK at Petra gør det med omvendt fortegn?

   Det undrer mig egentlig også, at hun siger alle disse ting i artiklen, da hun i programmet netop får hjælp af Irina, som i mine øjne passer på definitionen af selviscenesættende blogger med afslørende kropsbilleder på Instagram. I programmet virker det som om, Petra er imponeret af Irinas selvsikkerhed og evne til at hvile i sig selv. Så ja, det gjorde kun min undren større :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er nu vild med Petra, må jeg erkende ;)

  Jeg tror altså hele den der “har I ikke et rigtig arbejde” på mange måder også er kommet, fordi det i dag er “nemt” at leve af sin blog. Misforstå mig ikke, I har selv kæmpet jer ligesom mange andre store blogs, men har du været med i et realityprogram i dag, får du en blog og vupti en masse følgere. Det virker så nemt, at man måske kan komme til at glemme jer, der rent faktisk startede af lyst og uden at tjene en skid :) Det har jeg i hvert fald tit tænkt på, at flere og flere paradisedeltagere rykker her til Bloggers Delight :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Anne :) Vi er også vilde med Petra! Det er fedt, at hun er så åben, fordomsfri, ærlig og modig i det program. Derfor undrede det os også, da vi læste artiklen i ALT. Måske den er ment lidt i sjov, måske den skal læses med et glimt i øjet fra Petras side, men vi kunne ikke undgå at undre os en smule over vinklen og tonen, som vi ikke kunne genkende Petra i. Vi ved så også, at ens udtalelser til tider kan blive gengivet ude af kontekst og blive vinklet for at skabe en historie. Vi blev ikke selv fornærmede over artiklen, nok bare forundrede :)

   Jeg må dog sige, at det ikke er nemt at leve af sin blog. Mange følgere er ikke nødvendigvis lig med høj indtjening :) Nu kender jeg jo Bloggers Delight indefra og har et godt indtryk af, hvor meget de forskellige bloggere tjener. Og det kan altså svinge meget. Jeg tror, du ville blive overrasket over at høre, hvad de forskellige tjener :) Selvom vi har blogget så længe, lever vi stadig ikke af det, og det kommer vi sikkert heller aldrig til. Uanset hvad synes jeg det var lidt underligt af Petra at fyre den stikpille af, for om blogging er et rigtigt arbejde eller ej har vel ikke så meget med hendes selvværd at gøre. Samtidigt virker det for mig underligt at shame tynde piger, hvis ens dagsorden er, at alle kvinder skal elske dem selv uanset deres kropstype.

   Jeg tror, mange af tingene i artiklen er sagt sarkastisk, det er bare ikke altid at sarkasme oversættes så godt til skrift :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  HURRA for punkt 2! Jeg ser det SÅ tit og overvejer altid, om det ville være strengt at gå til personen og fortælle, at man skal fjerne dem :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det er næsten lidt for strengt ja! :D Men det er jo også synd at de ikke ved det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakers til foråret