Gingham & pink - Sidsel & Lasse
Aarhus lately

Gingham & pink

Sponsoreret indlæg, indeholder reklame-links

gingham-shirt-asos-6a

gingham-shirt-asos-3-a

gingham-shirt-asos-2a

gingham-shirt-asos-1a

Skjorte fra Mango, bukser fra Asos White, sneaks fra Nike, frakke fra Totême, taske fra Closed

Jeg har fået nye sko – selvom det ikke er med Lasses gode vilje. Han ejer dem nemlig selv. Men man kan altså ikke lægge beslag på en beklædningsdel. Det fandt jeg selv ud af tilbage i 7. Klasse, da vi var fire piger i klassen, der alle var brændt varm på den samme denim/shaggy faux fur frakke fra Only (det var en flot sag a la denne). Udvalget var i forvejen indsnævret, da alle piger handlede tøj samme sted – nemlig i Butik Kate. Først senere fik vi lov til at tage i eksotiske City Vest. Så det var vel uundgåeligt, at min og mine veninders garderober en dag ville overlappe. Vi må ha’ lignet et underligt 90er-kopi-band, som vi tullede rundt i provinsen alle fire i en sky af falsk pels og touperet hår. Those were the days.. I dag er det primært Lasse, jeg deler “venindetøj” med! Jeg tror heldigvis vi begge har lært at leve med det efterhånden (og dog – jeg fik en mor-formaning af dimensioner imorges, da jeg ville låne hans kashmirtrøje..).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus lately