Marmeladefabrikken: badeværelset

Weekday tiger camo jacket

Sponsoreret indlæg, indeholder reklame-links

weekday-core-jacket-tiger-camu

Weekday denimjakke

Foråret og sommeren er denimjakkernes tid! Og da jeg faldt over denne i tiger camo fra Weekday, måtte jeg slå til – det er jo lidt af en statement-jakke, men jeg tror den kommer til at fungere super godt til festivaller og arrangementer hele sommeren igennem, hvor man (jeg) gerne vil gøre lidt ekstra opmærksom på sig selv ;) Og hvis jeg kender Sidsel ret, kommer hun også til at bruge den en del. Hvis du synes, denne jakke er lidt for vild, findes den faktisk også i andre modeller, der er lidt mere nedtonede.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marmeladefabrikken: badeværelset