For meget på én gang? - Sidsel & Lasse
Weekday tiger camo jacket

For meget på én gang?

17861684_1462109120508021_4706888622404177051_n-2-1

Hold. nu. op. hvor har vi bare travlt for tiden. Det er næsten for meget af det gode! Det mest presserende er naturligvis vores nye lejlighed på Trøjborg i Aarhus Nord, hvor vi har tilbragt stort set alle aftener (hverdage og weekender) de sidste par uger. Vi er enige om, at det nok var meget godt, at vi ikke vidste, hvad vi gik ind til, da vi gik i gang med at male lejligheden. For så havde vi næsten ikke kunnet overskue at gå i gang. Nu har vi malet nærmest alle overflader i den 118 m2 store lejlighed 2-3 gange og ser nærmest pensler og malerbøtter, når vi lukker øjnene. Det er altså hårdt! Selvfølgelig fysisk, men også hårdt at vi kun har én times fritid/kærestetid mellem kl. 22 og 23 inden vi slæber os udmattede i seng. Lige nu er vi vist mere byggemakkere og malerteam end forlovede. Én af os kan hurtigt blive dagens helt i skysovs, hvis overskuddet har rakt til at lave aftensmad, vaske op, klare vasketøj eller at male ekstra meget i lejligheden. Så vi prøver at rose hinanden til skyerne, når den anden har vist lidt ekstra overskud – som f.eks. da Sidsel inviterede mig på mystery date sidste uge. Det var dejligt med noget kærestetid, hvor vi ikke skulle snakke om lejligheden. Ret imponerende, at hun har haft tid til at planlægge det, synes jeg :)

Det er også helt underligt, når vi møder nogen, vi ikke har set, siden vi blev forlovede. De siger selvfølgelig “Stort tillykke med forlovelsen!” og vi er sådan lidt.. “Nå ja, nu skal vi jo lige ha’ lagt klinker og renoveret vores terrasse først”, haha! Vi har slet, slet ikke bryllup på hjernen lige nu (OK, måske lidt) – men det er altså først og fremmest lejligheden og vores forestående flytning, der fylder lige nu. Vi skal være ude af vores lejelejlighed d. 15 maj, så der er ikke længe til! I den nye lejlighed mangler vi at lægge klinker i køkken, badeværelse og bryggers, at lave nyt køkken, at lave nyt badeværelse, at give terrassen et touch-up og selvfølgelig at få møbleret hele hytten. Det sidste kommer nok til at blive af flere omgange, da vi først skal finde de rigtige møbler (og dernæst have råd til at købe dem). Så det første stykke tid kommer to ud af vores tre soveværelser nok bare til at stå mere eller mindre tomme.

Oven i det hele har vi selvfølgelig stadig to jobs og bloggen, der skal passes, samt venner og familie, vi gerne vil se. Så der er altså fuld fart på lige nu. Det er stadig sjovt, men hold kæft vi glæder os til at være nogenlunde på plads i den nye lejlighed og at have fået vores nye hverdag på Trøjborg op at køre. Der skal seriøst drikkes så meget rosé i solskinnet på den terrasse, I tell you!

2 kommentarer

 • Nyd også lige flytteræsset om muligt. Det kan godt være det bare er mig der har flyttet alt for meget i mit liv, men det kan altså også noget at sidde der på en madras i stuen mens man venter på ny sofa, eller bruger bukke og en dør til spisebord mens man venter på det nye bliver leveret… Jeg kan hvert fald tids nok få lyst til nye projekter, når det hele pludselig er på plads 😊

  Held og lykke med den officielle flytning i hvert fald!… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Jamen der er da helt klart noget spænding og forventning forbundet med at flytte og renovere :) Helt klart! Det er bare svært at opretholde spændingsniveauet i flere uger af gangen ;) Lige nu glæder vi os mest til at være nogenlunde på plads i den nye lejlighed, og senere hen til at det ser ud som noget, vi vil kalde “færdigt” (selvom man selvfølgelig altid kan finde på nye projekter).

   TAK :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekday tiger camo jacket