SPOT Festival 2017 – Sidsel & Lasse
For meget på én gang?

SPOT Festival 2017

spot-festival-2017-2a

spot-festival-2017-3a

Benal / Sidsel og Zenia i hopla

spot-festival-2017-6a

Noréll / Sidsel på Godsbanen

spot-festival-2017-8a

Vi fik fish ‘n’ chips til aftensmad to dage i træk #sundt

spot-festival-2017-9a

Fredag var der roller diso i bedste 70’er-stil på Godsbanen

spot-festival-2017-12a

spot-festival-2017-14a

Alma

spot-festival-2017-16a

Mads, Adrian og Marika før Scarlet Pleasure / Zenia, Tobias og Sidsel

spot-festival-2017-17a

Scarlet Pleasure

spot-festival-2017-5a

spot-festival-2017-19a

THANKS / Lasse med sin fadøl

spot-festival-2017-22a

Maximillian

spot-festival-2017-24a

spot-festival-2017-25a

Pølle-tårnet

spot-festival-2017-26a

Naked / Gulddreng

spot-festival-2017-28a

spot-festival-2017-31a

KOPS

spot-festival-2017-32a

spot-festival-2017-29a

 

Vi har haft en helt formidabel SPOT Festival! Sidste år sprang vi arrangementet over, men weekenden i år mindede os om, hvorfor det er så fedt at bruge tre dage på at vandre byen tynd til musikalsk tag-selv-bord. Fredag aften startede med et brag til tonerne af Benal, der fik musikhuset til at koge. Især nummeret Tatovering, hvor Benjamin tog sig en vandretur rundt i salen, var et højdepunkt. Benal var faktisk nok én af vores bedste koncertoplevelser på SPOT. Senere stod den på Noréll og topseje Alma. Sidste koncert om fredagen blev for vores vedkommende THANKS, der virkelig satte gang i festen. Sejt at vi her i Danmark har fået en seriøst groovy soul/funk/elektro-duo. Det gav ømme dansefødder!

Ingen weekend uden lidt arbejde på lejligheden. Heldigvis havde vi trappet ned på alkoholen fredag i takt med at aftenen skred frem, så vi vågnede forholdsvist friske lørdag morgen og cyklede efter morgenmaden op på Trøjborg for at male døre og dørkarme. De sorte fyldningsdøre bliver så flotte!! Herefter sorterede vi tøj til det forestående Tradono-marked om søndagen, og kl. 16 blev det endelig tid til at holde fri og slå sig ned ved Musikhuset med en Dark’n’Stormy efter at have hørt Maximillian, som i øvrigt er et kæmpe talent. Bagefter holdt vi vores egen lille slat-fest med Zenia og Tobias i det fantastiske vejr, inden den stod på Naked feat. Gulddreng, Anya, Sebastian Wolff og Katinka. Den akustiske koncert var en fed og stemningsfuld oplevelse – især Katinkas set og gæsteoptræden af en tømmermænds ramt Mads Damsgaard (med dette fantastiske nummer). Vores lille fest foran musikhuset fortsatte bagefter, hvor vi også fik kastet et par frankfurtere indenbords og nydt stemningen.

Vi havde næsten ikke lyst til at forlade solskinspletten igen, men vi skulle både nå at høre Kops og Noah Carter på Radar, så vi bevægede os over på Godsbanen, da de sidste dråber hvidvin var røget. Kops var et fedt nyt bekendtskab! Lasse beskrev dem som ”et gymnasieband, der ikke selv ved hvor gode de er” – hvilket var meget rammende. Der var lidt Ed Sheeran over lyden, bare knap så poleret. Noah Carter var vi nær gået glip af, fordi halvdelen af SPOT-gængerne pludselig stod i kø foran det lillebitte spillested, da vi skulle ud og trække lidt luft. Men vi fik smyget os ind som nogle af de sidste, og så var der ellers smadret hiphop-fest for alle pengene! Det var ret tydeligt, at Noah ikke er helt ruti på en scene endnu – og måske var overvældet over fremmødet. Han snublede lidt i rimene, men folk elskede det. Det var mere privatfest end koncert, og under alle omstændigheder var det fedt at opleve en dansk rapper, der har så international en lyd og så lovende et talent. Alt i alt var vi virkelig tilfredse med vores koncertvalg i år – der var faktisk ikke et eneste lavpunkt. Og selv hvis der havde været, så fylder den særlige SPOT-stemning så meget i helhedsoplevelsen, at det næsten er umuligt at have nedtur på! Man kan blive helt forelsket på ny – i Aarhus, i sine venner og i musik – efter sådan en weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For meget på én gang?