Store Flyttedag – Sidsel & Lasse
25% på solbriller hos Boozt

Store Flyttedag

flytning-1

flytning-2

flytning-3

flytning-4

flytning-5

I fredags pakkede vi syvs års liv på Vesterbrogade ned i kasser og flyttede dem op på Trøjborg. Det var virkelig en speciel oplevelse at se sit hjem blive splittet til atomer, for så at blive samlet på ny i en anden kontekst, i et nyt hjem. Og tilbage i Vesterbrogade står nu de tomme, hvide vægge og venter på at en ny lejer skal hænge billeder og reoler op på dem. Flytningen gik heldigvis så tjept (med stor hjælp fra familie – TAK <3), at vi kunne nå tilbage i den gamle lejlighed og gøre rent senere samme dag. Det var fire stive timer med brun sæbe i den ene hånd og skuresvamp i den anden. Der kan samle sig ulækkert meget skidt i en lejlighed på syv år, skulle vi hilse at sige. Men det var svært tilfredsstillende, da vi endelig kunne pakke de sidste rengøringsmidler ned og dreje nøglen til skotøjsæsken for sidste gang. Vi er SÅ klar til at starte næste kapitel i gode, rummelige, lyse, hyggelige Marmeladefabrikken. Den overståede flytning besluttede vi os spontant for at fejre på gode, gamle Drudenfuss. Selvom caféen har ændret sig over tid, så er den på mange måder indbegrebet af Aarhus, og et sted vi er kommet siden vi første gang begyndte at færdes i midtbyen. Så det føltes helt rigtigt at slutte dagen med Moules frites og rosé på netop Druden – også selvom vi begge var så trætte, at vi var helt rødblussende i ansigterne og havde svært ved at formulere hele sætninger.

Første nat i Marmeladefabrikken tilbragte vi i gæstesengen i et af soveværelserne ud mod gaden, og det var ikke ligefrem en nats søvn, der var værd at fremhæve – kun hvis man taler om manglen på søvn. Vi var med på en lytter til vild fest i en af naboopgangene, der blev ved til kl. 04. Festlarm og dét at sove et sted for første gang var ikke en vindende kombination. Heldigvis gik det straks bedre om lørdagen, da vi fik samlet vores nye seng til soveværelset, der vender ud mod haven. Søndag morgen vågnede vi begge helt og aldeles udhvilede i vores nye gemakker. Det føles på en og samme gang surrealistisk og helt naturligt, at vi nu skal bo her. Vi er fandeme heldige! Også selvom den næste måned bliver lidt kaotisk med køkken/bad-projekt og flyttekasser über alles. Det bliver pokkers godt at nå dertil, hvor vi kan bruge en hel weekend på bare at dimse rundt og lave ingenting. Men som én af jer skrev i kommentarfeltet, så har flyttetiden også sin charme. Lige nu sidder jeg fx og spiser min morgenyoghurt med gaffel, fordi jeg ikke kan finde vores skeer – og ved vores gamle spisebord, der pludselig har fået puslebordsstørrelse i vores kæmpe stue! Dagene præges i den grad af brydekampe mellem gamle vaner og brud på selv samme :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på solbriller hos Boozt