Résumé favourites

Dr. Denim wide chinos

Sponsoreret indlæg, indeholder reklame-links

dr-denim-melvin-chinos

Skjorte fra H&M, t-shirt fra Loow, chinos fra Dr. Denim og sneakers fra Vans

De bredere bukser er fortsat på vej frem, og jeg er fan! Det skal selvfølgelig være de rigtige brede bukser, men det kan altså fungere virkelig fedt, synes jeg. Dr. Denim kan andet end at lave jeans, de kan også godt finde ud af at lave brede, cropped chinos. For mig fungerer de bedst med højskaftede sneakers som f.eks. Vans og Converse, men man kan sikkert også bruge dem med lidt lavere sko. Og så har jeg i øvrigt fundet det sejeste foto-spot på Trøjborg! Nu må vi se, hvor længe Sidsel og jeg kan holde det hemmeligt inden det bliver opdaget af andre ;)

   

4 kommentarer

 • C

  det her så off topic, men jeg er en lille smule desperat ;) Min kæreste bliver færdiguddannet lige om lidt, og jeg aner ikke hvad jeg skal give ham i gave til den anledning! Har I to nogle gode ideer? Han har læst en kreativ uddannelse og arbejder indenfor reklameverdenen, går relativt meget op i tøj, boligindretning osv. Han har ret god smag (hvis jeg selv skal sige det), og det gør det nærmest kun endnu mere vanskeligt for mig at finde på en god gave :D Jeg har sgu brug for jeres hjælp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej C!

   Åh nej, det er altid svært! Han lyder ellers som en sej gut, og måske er han typen, der køber det, han lige står og mangler? Vi er mere og mere begyndt at give hinanden restraurantbesøg og oplevelser i gave frem for tøj, møbler og den slags. Så er man sikret en god oplevelse sammen, som alligevel er lidt mere hyggeligt end “bare” at få et stykke tøj eller en ny lampe.

   Men hvis det skal være noget materielt, så kunne et par nye, seje solbriller, nye sneaks eller måske et abonnement på økologisk undertøj (Organicbasics.dk) måske være noget? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

   hej igen!
   Tusind tak for dine inputs Lasse. Jeg endte med at give ham en forlænget weekendtur til Berlin, som han blev meget glad for. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ej hvor godt! Det ville jeg bestemt også blive glad for :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Résumé favourites