Jack & Jones spring outfit – Sidsel & Lasse
By the way #18

Jack & Jones spring outfit

Sponsoreret indlæg, indeholder reklame-links

jack-and-jones-maj-frederik-vohnsen-1a

jack-and-jones-maj-frederik-vohnsen-3a

jack-and-jones-maj-frederik-vohnsen-6a

Skjorte 299 DKK, bukser 599 DKK, jakke 599 DKK og sneakers 699 DKK fra Jack & Jones

Ja, det giver jo næsten ikke mening at kalde det “spring outfit” med det herlige vejr, vi har for tiden. Så er det jo mere som at tage forskud på sommeren, som selvfølgelig også er lige om hjørnet, sådan helt officielt.

Måske undrer I jer over den lidt anderledes redigering af billederne? Det er den aarhusianske fotograf Frederik Vohnsen, som har taget billederne af Kristian og mig nede på Læssøesgadeskolens nye skatepark. Et virkelig sejt sted, som vi var så heldige at komme forbi mens solen skinnede og vejret tog sig ud fra sin bedste side :)

Outfittet har jeg sat sammen af helt klassiske sorte habitbukser, som jeg synes er seje at sætte sammen med noget lidt mere spraglet – i dette tilfælde en hawaii-skjorte parret med et par perforerede sneakers. Det giver et fedt udtryk, som både er friskt og klassisk på samme tid. Hele Kristians outfit er i øvrigt også fra Jack & Jones, og begge vores outfits kan findes i Jack & Jones i Bruuns Galleri i Aarhus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #18