Marmeladefabrikken: Terrasse-makeover med SILVAN + konkurrence – Sidsel & Lasse
Blog vs. Instagram?

Marmeladefabrikken: Terrasse-makeover med SILVAN + konkurrence

Sponsoreret af Silvan

silvan-terrasse2

silvan-terrasse1

Sådan så vores terrasse ud, da vi lige havde overtaget lejligheden

silvan-terrasse-makeover-2a

silvan-terrasse-makeover-1a

silvan-terrasse-makeover-6a

silvan-terrasse-makeover-3a

silvan-terrasse-makeover-5a

Bænk til 419 DKK, Plantebord til 399 DKK, Middelhavspalmer til 129 DKK stykket, Krydderurter til 20 DKK stykket, Træbeskyttelse fra 349 DKK, Små og store krukker fra 40 DKK

Næsten lige da vi havde overtaget lejligheden på Trøjborg fik vi tilbudt et samarbejde med Silvan, der gik ud på at vi skulle give vores terrasse en makeover. Timingen kunne ikke have været bedre! Som I kan se på de øverste billeder og i videoen, var vores terrasse i en lettere miserabel tilstand, da vi fik nøglerne til lejligheden. De grå brædder var dækket af alger og skidt, der lå en handicaprampe og optog en masse plads, og så var halvdelen af rækværket minsandten også råddent. Det har vi heldigvis fået ændret på nu! Med lidt træbeskyttelse, planter og møbler kommer man altså rigtig langt.

Havemøblerne var utroligt lette at samle (især hvis man bruger en skruemaskine!), så det mest tidskrævende i processen var faktisk at få renset og malet terrassen. Der var også et par planker i rækværket, som skulle skiftes ud – det var heldigvis noget, Lasses far nemt kunne klare. Som I kan se i videoen, fik vi rigtig god og venlig hjælp af personalet i vores lokale Silvan, og det var bare ekstra fedt, at vi kunne køre alle vores køb hjem i en af deres smarte el-cykler. Den service kunne andre byggemarkeder godt lære noget af.

Vi synes, den nye terrasse er blevet vildt hyggelig og vi glæder os allerede til at invitere venner over, til at spise morgenmad i solskin, og naturligvis til at drikke en masse rosé og måske varme op til Northside? ;) Uanset hvad, er det en kæmpe luksus at have så stor en terrasse, og det er nok ikke utænkeligt, at vi må en tur eller to mere i Silvan, da vi trods alt kun har møbleret ét hjørne af de 25 m2, terrassen breder sig over.

Nu til konkurrencen – du kan vinde et gavekort på 1000 kroner til Silvan, så du også selv kan pifte din egen altan, terrasse eller gårdhave lidt op her til sommeren. Alt du skal gøre, er at smide en kommentar på dette indlæg. Husk at skrive mail i e-mail-feltet, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder! Vi trækker en vinder d. 14/6 kl. 8.00. Se konkurrencebetingelser her.

104 kommentarer

 • Karen

  Manner…vi har netop købt et alt for dyrt sommerhus, men det var så fint. Terrassen er dog rådden her og der og ligner noget der er løgn. Den trænger til kærlighed som jeres! Og pengepungen er tom efter en overinvestering. 😳Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Vi har flere terrasse projekter som vi gerne vil have ført ud i livet denne sommer og dette gavekort kunne hjælpe en del på dette, så vi krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er netop flyttet ud fra en villa med have i provinsen til Nørrebro, og hvis jeg med et gavekort til Silvan kunne hive lidt grønt med ind i den nye lejlighed, vil det gøre sommeren meget bedre. Håber, håber, håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakob B

  Vi er ved at forvandle 12. sal på Nørrebro til en kolonihave i provinsen, og indtil videre er der kun købt rullegræs. Der er et stykke endnu, så derfor kunne et tilskud til Silvan være en god gave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min søster har lige afleveret speciale, og jeg vil så gerne overraske hende med noget sommerlir til hendes nye altan :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Hansen

  Jeres terasse blev godt nok fin med lidt frisk maling, krukker og simple møbler. Der skal ikke altid så meget til. Og det ser dejlig simpelt ud. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få gjort noget ved mine fliser på terassen. De er gamle og slidte, så måske kunne et lag maling/kalk pynte eller bare en ordentlig omgang rens :D Og så ville et par nye krukker sikkert også gøre en forskel :) Jeg krydser fingre og ønsker jer en god sommer :)
  Hilsner Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kunne godt bruge en masse planter til altanen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Krydser fingre! Vores altan kunne godt trænge til at blive piftet lidt op :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise J

  Jeg krydser fingre! Vi kunne godt bruge et lille frisk pust til vores terrasse og tagterrasse! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Åh, vores terrasse trænger også til en gang rens og maling :) Og måske en ny stol. Jeres terrasse er i hvert fald blevet fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Vores gårdhave kunne SÅ godt trænge til en omgang; nye planter og krukker, få slebet og malet vores havemøbler og rigtig hygget dernede til sommeren!🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh, Silvan, min gamle ven! Kunne være et kærkomment tilskud til vores terrasseprojekt. Fingers crossed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea N

  Efter 3 måneder med stillads og håndværkere i gårdhave og opgang kunne vi virkelig godt bruge et gavekort til Silvan, så vores gårdhave atter kan blive hyggelig og klar til sommeraftner 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Eckhardt

  Denne sommer bliver vores nye altans første sommer. Vi har allerede fejret den med fredagsbar. Selvom jeg notorisk er kendt som plantedræberen står der krydderurter, stedmoderblomster og tomatplanter og pynter og dufter. Glæder til at kunne høste solvarme tomater og lave salater med mynte, basilikum, koriander, purløgsblomster som smager af mere. Mangler lige de sidste ting, så 1000 kr til Silvan vil være toppen. Og tillykke med jeres super fantastiske terrasse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Denne konkurrence er som skabt til min kæreste og jeg. Vi har boet i en lille lejlighed i Århus miftby i 10år, men har ny endelig købt en ejerbolig i Risskov. Det føles så hamrende voksent, så pisse skræmmende (at gældsætte sig for utallige millioner), og ikke mindst føles det SÅ FEDT, at vi nu “får” vores eget! Vi får derfor også egen have OG en terrasse, som ligesom jeres trænger til en kærlig hånd. Det er der ikke umiddelbart råd til, men med et tilskud fra Silvan kunne det jo være…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Med en lettere forsømt terrasse ud foran vores stuevinduer, ville 1000 kroner i hvert fald gøre lykke😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Min søster og forældre deler terrasse. De kunne godt bruge 1000 kr. til Silvan :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor lækkert :D Det gad jeg sgu godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Det kunne være vildt lækkert, vi er ved at lave vores terrasse om, så tænker at vi kommer til at mangle noget hygge når den står færdig 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er lige flyttet tilbage til Danmark efter 11 måneder i Australien og Vietnam og min lejlighed, som har været udlejet i mellemtiden, og nogle af mine møbler trænger i den grad til et blive shinet op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Vil egentlig bare gerne prøve at bygge min egen kommode, så brædder, søm og hammer, er på ønskelisten ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna marie

  Eftersom at vi snart flytter kunne det jo være lækkert med lidt til maling og andet godt ❤ PS. Jeg er da godt nok jaloux på den dersens lejlighed med en terrasse på størrelse med min kærestes og min første fælles bolig 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Uh det kunne være alt for lækkert! Jeg tror, at jeg ville bruge dem til at dyrke en masse planter og krydderurter også :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min fars terasse ligner noget der er løgn… Hvilket er så ærgerligt, for jeg ser masser af potentiale! Så jeg ville elske at lave en makeover på den sammen med ham. Det kunne blive et hyggeligt far-datter projekt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S Nielsen

  Det kunne være så dejligt med en lille hjælp til Silvan – jeg går også med planer om at sætte min fine lille altan i stand 😄😄👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Min onkels terrasse kunne bruge et pift. Det ville han blive glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Frandsen

  Min mand og jeg er for nyligt flyttet ind i vores drømmehus på landet. Der går køer i baghaven og forhaven er en rapsmark :) Min mand arbejder til dagligt i Afghanistan, så det er den speciale-skrivende (og ikke særlig håndværks-kyndige-) type – mig – der står for at fikse lidt op herhjemme for tiden. Jeg har brugt alle mine SU-penge i diverse byggemarkeder de sidste par måneder og har lært en masse nye ting. Min mand er så heldig at være hjemme på sin fødselsdag i år, til august når han kommer hjem til Danmark næste gang. Så jeg ville elske at overraske ham med et gavekort til Silvan i fødselsdagsgave og forhåbentlig i forlængelse heraf holde lidt fri fra de håndværksmæssige opgaver og lade ham tager over i de tre uger han er hjemme :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jeg kunne så godt bruge en terrasse make-over. Og i særdeleshed nogle havemøbler :-) jeres ser for lækker ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine S

  Velkommen til Trøjborg! Det er spændende at følge med i jeres lejlighedsprojekt – især når jeg bor lige overfor :) Til efteråret forlader min lille familie dog Trøjborg til fordel for livet som parcelhusejer, og jeg har allerede en lang liste projekter til det nye hus og haven. Tak for inspirationen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Fin præmie jeg mangler både krukker, en bænk, blomster osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Kolonihaven kunne sagtens bruge 1.000 bobs :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise A

  Den er da bare blevet rigtig lækker jeres terrasse 😊 vil elske at kunne gøre vores gårdhave lidt hyggeligere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie G

  Hvem kan ikke bruge et gavekort til Silvan ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Sådan et gavekort ville bestemt lune til den forestående altan make-over i den lejlighed jeg netop er flyttet ind i :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna K

  Så fin. Min terasse kunne også godt bruge en opfrisker! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sikke en hyggelig terrasse! Hvor er i seje :)
  Hvis jeg vinder 1.000 kr til Silvan skal pengene bruges til at fyre lidt op i den fællesgård, det vil vi selv og gårdens søde børn og deres forældre også have masser glæde af. Fed konkurrence! Og keep up the good work med marmelade fabrikken, det er en fornøjelse at følge med i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Pedersen

  Det ville være et perfekt tilskud til indkøb til vores nye terrasse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Cecilie

  Mine to veninder og jeg har lige fået lejlighed i Århus, så det ville være helt perfekt at kunne købe en masse fine ting til vores nye altan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Den er blevet så fin. Jeg ville også gerne friske vores terrasse op, fx med nye havemøbler 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie joost

  Ville være så lækkert at kunne friske gården lidt op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeres terrasse er blevet rigtig fin. Jeg håber at kunne gøre jer kunsten efter, hvis jeg skulle blive den heldige vinder. Vi har en halvkedelig gårdhave, som godt kunne trænge til lidt mere hygge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  I morgen skal vi hente nøglerne til et lille rækkehus, hvor terrassen virkelig også trænger til en overhaling :) De 1000 kroner ville virkelig pifte den op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor ser det fint ud. Kunne min baggård godt trænge til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Sikke en dejlig oase i har fået jer dér midt på Trøjborg!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mettr

  Vi har et hus (ja, voksent!), og vores terasse er mildest talt blevet nedprioriteret..Især når der skal bruges spandevis af penge på babyting! Så gavekort – Ja tak 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeres terrasse er blevet så flot :) Mine to altaner kunne også godt trænge til en opfriskning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvor er det blevet flot! Det var også en terrasse, der trængte til lidt Sidsel&Lasse -kærlighed ;) jeg ville selv bruge pengene på at friske diverse vægge op i lejligheden henover sommeren, det fungerer både som godt sommerprojekt og god speciale-overspringshandling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bjaldby

  Det kunne være så lækkert med sådan et gavekort! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hurra, hvor er det blevet fint! Det er altså noget af et scoop I har gjort jer med købet af den lejlighed :-) Men altså, hvis jeg er så heldig at vinde de 1000kr skal de bruges til en sandkasse til min lille søn. Fingers crossed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Ih den er blevet så flot!☀️💪🏻 Kunne godt bruge sådan et gavekort til når jeg endelig flytter til Aarhus C snart😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min kæreste og jeg har, ligesom jer, lige købt vores første bolig.
  Vi skal i gang med at give huset en ordenligt tur indenfor, og det er her, vi prioriterer at bruge vores penge i første omgang. HVIS vi nu vandt, kunne det være super lækkert at bruge gavekortet på at lave en oase udenfor til at nyde pauserne fra renoveringen og byde vores venner og familie på en kold øl i solen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine J

  Det er vel nok blevet fint! Jeg krydser fingre….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ser hyggelig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Ville elske at vinde dette gavekort til min kæreste! Han har nemlig en meget kedelig gårdhave, hvor der ikke ligefrem er stemning for hverken gril- eller ølhygge lige nu. Det kunne der laves om på ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fantastisk!
  Terrassen ser så godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig hyggeligt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fez

  Uh lala, skal snart flytte i lejlighed med altan efter 14 år i stuelejlighed(!), så det ville da være fedt med et lille bidrag til altan-indretningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Så fint :-)

  Som ny husejer ville et silvan gavekort ikke være dumt ;-) De gode ideer løber sgu hurtigt op haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Super fin terrasse I har fået lavet. Specielt det lille plantebord er jeg forelsket i. Krydser fingre for er gavekort, så det kan komme hjem på vores terrasse og bo😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine P

  Uhh!! Sådan må der gerne se ud på vores altan! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Min kæreste og jeg overtager hus i morgen, hvor terrassen også trænger til en kærlig hånd :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Så fin jeres terrasse er blevet! Det kunne vores gård lære noget af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mie

  Velkommen til Trøjborg, her er helt fantastisk 🙌🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn og fin terrasse I har fået lavet jer. :-) Min terrasse kunne virkelig også godt trænge til en makeover, så det er klar til en forhåbentlig varm og solrig sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie Bach

  Min kæreste og jeg er lige flyttet ind i verdens fineste lejlighed med en altan med verdens bedste udsigts over brabrandsøen! Den kunne dog godt bruge en kærlig hånd og en masse lækre krydderurter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Min kæreste og jeg flytter i sommerferien i ny lejlighed – med altan! Det bliver fantastisk. Det ville være så fedt at kunne gøre den lækker og sommerklar :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida D

  Ej, hvor ser det lækkert ud!
  Og NYD terrassen, det er altså ret fedt at følge med i jeres boligupdates!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lundholm

  Min kæreste og jeg overtog vores nye lejlighed i søndags. Det ville være noget af en håndsrækning til at gøre vores to (!!) altaner sommerklar :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Su-livet tillader ikke, at vi kan købe ting til vores altan. Så 1000 kr. til Silvan ville hjælpe helt vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det ser godt ud med den kæmpeterrasse – der kommer min altan lidt til kort :D Ikke desto mindre ville jeg elske at vinde, så jeg kan få nogle flere planter eller måske en minigrill.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Ville være fantastisk at vinde et gavekort til Silvan, så en studerende som mig kan få nogle nye krukker og krydderurter til sommeren :-)))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ih, vi er netop ved at give vores lille have en make-over, så et tilskud til fine planter og krukker ville være så fedt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det gad jeg sørme godt vinde, vores gårdhave er noget så kedelig og trænger til at blive piftet gevaldigt op!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinna

  Det ville da være dejligt… Har en dejlig altan
  … Og den kunne f.eks. godt bruge noget lys…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min mor har netop underskrevet kontrakt på det sommerhus hun har gået og drømt om i årevis. Ville elske at kunne give hende et gavekort, terrassen deroppe er nemlig også i ret så miserabel stand og kunne godt bruge en ægte kærlig hånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Bjerg

  Vi får snart monteret altan i vores andelsforening, så det ville være rigtig lækkert at vinde! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Skov

  Ville være super :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Når man har et gammelt, men fuldstændig fantastisk, sommerhus er behovet for SILAN varer konstant aktuelt. jeg håber derfor jeg har heldet med mig, så den “gamle dame” kan blive forskønnet lidt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida Middelfart

  Åh, jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Lækkert med de lyse sommerfarver :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Vil mega gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  det er mega nice ud på jeres terrasse. Jeg kunne godt nok også sagtens bruge lidt hjælp fra silvan. Godt nok til mit køkken istedet da jeg desværre ingen terrasse har ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Uh! Vi har også lige fået altan, og det er simpelthen så skønt at have sit eget lille gemmested :)

  http://www.lunaworm.dk
  http://www.koebenhavnsk.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det ville være så lækkert at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ja tak! Jeg skal selv snart flytte, så det ville helt sikkert falde på et tørt sted – synes jeg har så mange gode ideer, men knapt så mange penge at gøre godt med. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Marland

  Årh wow! Ja tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Min kæreste har netop brugt vinteren på at renovere køkken, og da han elsker den slags projekter, ville et tilskud til at få styr på gårdhaven være helt perfekt 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Sidsel&Lasse.
  Det her vil være den største hjælp til min mor, som har nok at se til i hverdagen. Vi har netop brugt 2 weekender på at fjerne alt udkrudt (og der var meget…) og en masse opmagasinerede såsom møbler, badedyr osv. fra haven. Haven er et sted min familie samles i om sommeren, så det ville være skønt at kunne give hende flotte ting dertil fra Silvan – det ville være prikken over i’et!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hold op hvor er det en lækker terrasse! Mega luksus til en lejlighed!

  Vi vil gerne anlægge en træterrasse foran vores stue, også selvom 1000 ikke rækker langt i det perspektiv, så kan man alligevel få en del pynt til terrassen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg overtager netop min nye lejlighed i Aarhus her pr. 1/7, og de 1000 kr. ville være fantastisk at bruge på møbler, planter mm. til min nye altan. Jeg krydser fingre! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josiephine

  Juhuuuu… Krydser fingre :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Denne konkurrence kan ikke passe meget bedre til os :-) Vi har netop kun 2 måneder tilbage på Trøjborg inden kæresten og jeg flytter i hus. Husets have og terrasse trænger til et frisk pust, og et gavekort til Silvan vil være en stor hjælp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Hold da op en makeover I fik der, det blev så flot og en dejlig stor plet I har der:-)
  Jeg blev ramt af en arbejdsulykke for snart 7 år siden, så fik min unge datter alvorlig kræft og vores liv blev derfor sat på standby.
  Derfor er det først nu jeg må fikse hjem og have, hvilket trænger.
  Jeg vil så gerne give min terrasse et lille fif, så jeg kan få min datter trillet derud og sidde i en solseng og nyde solen.
  Men myrer har undermineret fliserne og der mangler potter med livsglade planter og blomster. Det vil jeg satse på at få gjort:-)
  Hilsner til jer og en skøn sommer til jer med gæster osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja T

  Så fint :-) Og lækker konkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Vi skal lave altan makeover på vores 20 kvm altan om lidt, når stilladset er nede (vi har fået nye vinduer). Vi har loungemøbler, men mangler planter, lys, krukker og generelt bare stemning og personlig herude!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie F

  Sikke en dejlig terrasse I har :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en flot terrasse I har fået lavet jer! Jeg har næsten lige fundet ud af at min mand og jeg venter en lille ny tilføjelse til familen så vores terrasse kunne virkelig godt til en kærlig hånd så vi kan forkæle vores kommende familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Fingers crossed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Min kæreste og jeg har lige overtaget vores første fælles hjem sammen, og derfor vil jeg rigtig gerne give ham dette gavekort, så han kan finde sin indre handyman ;-)
  Hilsen hende, hvis kæreste er udstyret med 10 tommelfingre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Vores terrasse herhjemme kunne helt sikkert godt bruge en makeover:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vi kunne godt bruge et lille tilskud til vores nyanlagte have:) Vi har fx planer om et hjemmebygget hønsehus – så vi kan få friske æg om morgenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vi har en lille terrasse og en lille have, og da vi ikke er født med de grønneste fingre kunne vi godt bruge råd fra Silvan til, hvordan vi gør det hyggeligt og brugbart :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  Vores terrasse kunne virkelig også godt bruge en omgang!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog vs. Instagram?