Blusetip

Sommerferieplaner

apalmademallorca26

img3259h

apalmademallorca31

Lasse og jeg talte forleden om, at det er ret heldigt, at vi valgte at booke ferier tilbage i december måned – inden vi faldt for og købte vores nye lejlighed. Havde vi skullet spekulere i sommerferie på nuværende tidspunkt, var ugerne nok blevet øremærket praktiske gøremål. Og pengepungen havde været lynet i. Heldigvis var vi tidligt ude både med planlægning og afregning, og kan dermed se frem til en uges afslapning på min families ødegård i Skåne efterfulgt af en uges solferie i et stort byhus på Mallorca. Så vi copypaster lige sidste års sommerferiedestination. Heldigvis er der stadig masser af ø tilbage at udforske. Denne gang skal vi bo på Mallorcas nordside, hvor vi sidste år boede i skønne Palma. Se vores indlæg derfra her, her og her + guide her. Huset i Skåne kender jeg ud og ind, og det svigter aldrig. Forhåbentlig bliver vejret godt, så vi kan tage til Vitamölla og bade, tænde bål i haven og hente badmintonnettet ud fra loen. Og så må vi se om vi eventuelt skal have en uges ferie mere, når vi når lidt længere hen på sensommeren. Det gad jeg godt!

Har I lagt sommerferieplaner endnu? :)

 

PS. Sørg nu for at undgå de værste turistfælder ;)

   

2 kommentarer

 • Anne

  Hvor lyder det skønt med Mallorca (og Skåne ;-)). Jeg bode ved Palma sidste år, da jeg var på Mallorca, men jeg tog på en udflugt til Puerto de Sóller og Valldemossa, som ligger på det nordvestlige Mallorca. Det var de fineste små byer. Selvom Puerto de Sóller også er en turistby, er den turistet på en helt anden måde end Palma og ved Alcudia. Byen er meget smuk, autentisk og afslappende. Jeg vil klart vælge den side af Mallorca, næste gang jeg skal derned. På den anden side er det fede ved øen, at det ingen tid tager at komme fra den ene ende af øen til den anden, så det er nemt både at have storby-, bade- og udflugtsferie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Ja man skal ikke kimse ad hverken Mallorca eller Skåne ;) Vi besøgte også både Sollér og Puerto de Sollér sidste år – og det var da så skønt! Vi skal helt sikkert tilbage dertil i år. Valldemossa ser godt nok også dejligt ud, måske vi skulle tage dertil også. Men ja, du har helt ret i, at det er super fedt at kunne udforske øen fra en hyggelig by-base. Vi var altså også ret vilde med Palma :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blusetip