Festival picks - Sidsel & Lasse
"Voksenalderen er røvsyg"

Festival picks

Sponsoreret indlæg, indeholder reklame-links

festival-essentials

Weekday hoodie, New Balance bum bag, Weekday jeans, Reclaimed Vintage solbriller og Hi-tec sneakers

Ja, jeg er godt klar over at hvide bukser og lyse sneakers ikke er super idéelt til en festival. Men tænk mere på det som noget, der kunne være sejt at have på til en festival, hvor vejret er perfekt (dvs. ingen regn og mudder). Jeg har faktisk allerede bestilt bukserne fra Weekday, som jeg er meget spændte på – har ikke eget hvide benklæder siden et par hvide Tiger of Sweden jeans i 2.g, som jeg var vildt glad for. Men ja, nu er det altså tid igen! Håber jeg kan rocke dem ;) Noget andet, jeg godt gad rocke, er det mega seje sneaks fra Hi-tec! Sådan et par skal jeg altså ha’ anskaffet mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Voksenalderen er røvsyg"