Daniel Wellington news: Bondi Strap - Sidsel & Lasse
By the way #19

Daniel Wellington news: Bondi Strap

Sponsoreret af Daniel Wellington

daniel-wellington-sidsel-lasse-1a

daniel-wellington-sidsel-lasse-2a

daniel-wellington-sidsel-lasse-4a

Lasse bærer Classic Sheffield, Sidsel bærer Classic Petite Bondi

Det er nok efterhånden de færreste af jer, der ikke kender til urproducenten Daniel Wellington, som må siges at være blevet lidt af en blogger-favorit. Man forstår det jo godt, for det er jo nogle ret seje ure, de laver. Og som vi også kort bemærkede her, er rigtig mange nye urproducenter også kommet til, siden DW opnåede den store succes.

Nu er Daniel Wellington så på banen med en ny urrem til sommeren – Bondi Strap – som er en cremehvid rem i læder, der går rent hjem sammen med en god sommer-tan og de andre lyse farver, vi jo ynder at trække i, når sommeren melder sin ankomst. Mon ikke det også kunne passe perfekt som sommerlig accessory til sommerens bryllupper og fester? ;) Den kan i øvrigt kombineres med en urskive i sølv eller rosaguld.

Vi har naturligvis også en rabatkode til jer, hvor I kan spare 15% hos Daniel Wellington (ikke kun på Bondi Strap, men på alle produkter). Brug koden ‘SIDSELOGLASSE‘ og få 15% rabat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #19