Terrasse life med SILVAN – Sidsel & Lasse
Guide: Bedste pizza i Aarhus

Terrasse life med SILVAN

Sponsoreret af SILVAN

silvan-makeover-terrasse-6a

silvan-makeover-terrasse-2a
silvan-makeover-terrasse-3a
silvan-makeover-terrasse-1a
Som du læste for ikke så længe siden her på bloggen, har vi givet vores terrasse lidt af en makeover i samarbejde med Silvan. Hvis du vil se før- og efter-billeder samt en video af hele processen, kan du jo hoppe ind på vores første indlæg lige her. Her kan du i øvrigt også se, hvilke produkter fra Silvan vi har brugt til vores makeover, som ikke blev dyrere end omkring 2000 kroner.

Det har simpelthen været intet mindre end fantastisk at få gjort vores terrasse sommerklar, og de venner, vi siden har haft på besøg, har alle udbrudt “neeej, hvor er det hyggeligt” så snart de så terrassen. Det er rart at have noget at kunne imponere med, når resten af lejligheden ikke ligefrem spiller 100% endnu ;) Heldigvis har vejret vist sig fra sin bedre side i en del dage siden terrassen blev færdig, så vi er ved enhver given lejlighed hoppet ud på bænken for at nyde solen og hinandens selskab. Vi skal jo huske at tage en pause fra renoveringen, trække vejret helt ned i lungerne og bare nyde tilværelsen. Det gøres ekstra godt med et glas rosé, bare tæer og hinandens selskab, som I kan se på ovenstående billeder ;)

Vi har forresten også trukket en vinder af konkurrencen. Vinderen blev Louise Eckhardt, som skriver:

Denne sommer bliver vores nye altans første sommer. Vi har allerede fejret den med fredagsbar. Selvom jeg notorisk er kendt som plantedræberen står der krydderurter, stedmoderblomster og tomatplanter og pynter og dufter. Glæder til at kunne høste solvarme tomater og lave salater med mynte, basilikum, koriander, purløgsblomster som smager af mere. Mangler lige de sidste ting, så 1000 kr til Silvan vil være toppen. Og tillykke med jeres super fantastiske terrasse!”

Vi håber, du kan få de sidste ting hos Silvan, du mangler, for at gøre altanen helt perfekt, Louise :) (P.S: Sidsel kan godt relatere til det med ikke at have så grønne fingre, så du får lidt sympatipoint herfra!)

8 kommentarer

 • Det ser da super godt ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er dine fine bukser fra Sidsel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   De er fra Isabel Marant Étoile (og vist nok netop kommet på udsalg i butikkerne i Aarhus og Kbh!) :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sidsel,
  Du ser umiddelbart ret høj ud, og da jeg selv er en ung kvinde på 185 cm, har jeg studset over hvor du finder så mange lækre bukser, som rent faktisk passer i længden (!). Synes tit det er en kamp at finde lækre bukser, som både passer i livet og i længden. Håber du kan give lidt tips. Evt skrive et indlæg? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Hej Emma
   Det har også været en længere proces at finde frem til de gode brands og pasforme, skal jeg sige dig ;) Kan sagtens være at jeg laver en guide en dag. Indtil da får du lige lidt tips her: peg trousers og mom jeans fra ASOS Tall, “Ribella” fra Six Ames, “Janelle trousers” fra Isabel Marant Étoile.
   God jagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Eckhardt

  Juhuu hvor fedt. Og hvor ser jeres terrasse fantastisk ud. Alle mine planter er stadig i live, nærmest et mirakel! Sender i en mail eller hvordan fungerer det? Mvh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, hvor er det godt! Ja, vi har skrevet til dig :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Bedste pizza i Aarhus