Jack & Jones festival outfit – Sidsel & Lasse
Terrasse life med SILVAN

Jack & Jones festival outfit

Sponsoreret indlæg, indeholder reklame-links

sidsel-lasse-northside-2017-loerdag-soendag-12-jack-and-jones

Læderjakke 1140DKK, t-shirt 149DKK og jeans 699DKK fra Jack & Jones, solbriller fra Ray-Ban og støvler fra Hunter

Lørdag på Northside lod jeg mig inspirere af en “klassisk” festivalstil – nemlig den rockede. For mig synes jeg altid det har fungeret godt med t-shirt, læderjakke, jeans og solbriller. Et ret nemt look, man ikke behøver at tænke for meget over og som passer godt ind i hele festivalstemningen, der er lidt mere fandenivoldsk. Og så er det jo også enormt praktisk at være klædt i mørke farver, der skjuler pletter fra øl, mudder og pizza rigtig fint ;)

Læderjakken synes jeg er virkelig sej – den er faktisk på tilbud online nu, men der er vist ikke mange størrelser tilbage. Ellers kan hele mit sæt også findes i Jack & Jones i Bruuns Galleri i Aarhus. Her har de også et par flere band-t-shirts, som jo må siges at være lidt af en trend lige nu! Så kan man jo mene hvad man vil om folk, der går i Guns ‘n’ Roses t-shirts uden at kunne sangene.. jeg synes egentlig det er OK ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terrasse life med SILVAN